B-urcu6 34busra bize de o tarihlerde verirler belki de aramizda fazla yok sezeryan demi sizin bizim ki en son bebek dönmustu normal gözüküyordu daha cok döner dedi bakalim
Semanurry B-urcu6 28+6 yız bizde temmuz sonu ağustos başı da olabilir Karnımda hafif yanmalar var kızımda da 30 dan sonra olmuştu 36+5 te zorunlu sezeryana aldılar umarım ssvd yapabilirim zamanında gelir
34busra B-urcu6 benimde öyle oluyor karnıma ağrı giriyor kasılmam oluyor yürürken baskı hissediyorum 🙏
Lumlum B-urcu6 29+4 deyiz biz de temmuz adayıyız:) ağrılar normal dedi doktorum ama siz yine de kendi doktorunuza danışın
Seyma-10 İkinci gebeliğim bu sefer çabuk ağırlaştım bacaklarım çok ağrıyor kasıklarımda çok baskı var 10 aylıkta bebeğim var çok zorlanıyorum ilk gebeliğimde bu kadar agırlaşmamıştım
Nurasl1 30+4 bel ağrısı vajinaya baskı bebeğim 27 haftadan beri kanalda erken doğum riskim de var şu fazlaligindan kaynaklı şuanlik iyi herşeyi çok şükür arada kasık ağrısı yaşıyorum normal şiddetli olup dayanamayacak pozisyon da gel dedi temmuz sonu ama erken geleceği için suanlik Haziran 24-temmuz 10 arası bekliyoruz bakalım
Zeynt 33+4 ten selamlar kızım olacak , ismini ceren koyduk.. çantamızı henüz hazır edemedim ama yıkadım ütüledim hurçlara koydum , kendi pijamalarımı yıkadım ütüleyeceğim vs yavaş yavaş çalışıyorum aynı zamanda vakit buldukça işte yapıyorum birşeyler