Minikmercimek_ Diğer annelere de fikir olsun kızlarr🫴 Bizim sadece odası kaldı büyük eşyaları sona bıraktık odası boyandı şuan sadece🥰 birde gardırop, besik vsvs internet üzerinden alıp memnun kalan varsa atabilir mi 😇🥰
Aysegul166 Minikmercimek_ merhaba öncelikle sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah konuya gelirsek ben tayinci olduğum için oda yapmadım yerleşik düzeni olan yenilerde doğum yapmış arkadaşım bebeğine oda yaptı takım olarak satılanlardan ve çok pişman olduğunu söyledi kullanışlı değilmiş bebek beşiğinde yatmıyor bile dedi bende yapacakmolsaydım şahsen büyük parçalara şimdiden girişmezdim biraz daha büyüdükten sonra oda yaprdım diye düşünüyorum dolap yine uzun ömürlü ama beşik hem ağır hemde çok kullanışlı olmuyor özellikle mobilya olanlar
Minikmercimek_ Aysegul166 teşekkür ederim inşallah canım 🥰 evet takım olanlardan bende fazla gördüm ama bana da kullanıslı gibi gelmedi gardrop sifon yer kesin alıcam gibi işime fazla yarıcagını düşünüyorum beşik de çok kararsız kaldım nasıl alırım bilmiyorum