Enfal_06 Sencevik77 yanımda yok maalesef olsaydı atardım ama aynısı bizim de böyleydi 14 haftada erkek dedi 17 haftada tam belli oldu baya gösterdi aynı bu şekilde bacak arası doluydu
Enfal_06 Sencevik77 bizim 17 haftada böyleydi özel hastane doktoru baktiysa erkektir değişeceğini sanmıyorum çünkü pipi vardı aynı sizinde öyle kordona hiç benzemiyor
Kubraakgn0 Sencevik77 Canım bizde dün gittik 17 haftalık banada dedi çok kordon gibi duruyor ters durduğundan eminde olamıyorum ama %80 erkek detaylıda kesinleşir dedi bizim ultrasonda böyle bende çok şüphedeyim
Sencevik77 Kubraakgn0 inşallah Allah gönlünüze göre versin benide haftaya gel tekrar bakalım dedi 17 haftalıkken gidicem
Sencevik77 iremaskin banada öyle geldi kordon böyle olmaz benim de 3. hamileliğim bide iki kızım var bunu öğrenemedik
yeni-annelik Sencevik77 pipi daha çıkıntılı şekilde duruyor aslında kızda olabilir ama bilemedim kordon belli belirsiz gözükür aslında
Sencevik77 yeni-annelik kordon daha bi kalın olur diye biliyorum kızsa bile klitoris demekki daha tam oturmamıştır heralde ondan böyle bi çıkıntıda olabilir
yeni-annelik Sencevik77 bizim böyleydi canım yani belli oluyor direkt ama kız olsa sizde de çıkıntı olmazdı diye düşünüyorum
Sencevik77 yeni-annelik sizinki baya belirgin tabiki bacakları tam açmadığı için bugün baya bakmaya çalıştı doktor bu kadar görüntü alabildi
Kubelif yeni-annelik Bu görüntü ile benim yüklediğim aynı mı acaba youtubde bu görüntüye kız diyor da 
Sencevik77 yeni-annelik bizimkinin bacakları çok açık değildi sonra biraz açtı pozisyon değiştirdi bi baktık bi çıktı var sonra doktor kararsız kaldı böylede şuan erkek gibi dedi ama emin değilim dedi
yeni-annelik Kubelif çıkıntı var burda nasıl kız oluyor valla pekte bilemiyorum canım doktor belli bir boyutu var ordan anlıyoruz demişti bana
Kubelif yeni-annelik ben de anlamadım detaylı ya kaldı benim iş 🥰 sağlıcakla alalım kucaklarımıza bebeklerimizi de 🤲