Minigiim-vebenn52 Sencevik77 böyle bakınca erkek ama doktor emin olamamış yani demek ki iki görüntü gördü bu kordonda olabilir
Sencevik77 @Sermec27 @Maviss718 @Kubra9090 @huysuz__ Bakarmısınız 16 haftalık doktor emin olamadı kız gibi dedi sonra pozisyon değiştirdi böyle görüntü çıktı ama genede emin değilim erkek olduğuna dedi doktor
Sencevik77 Maviss718 ama kordon demedi evet bi kabarıklık var emin olamıyorum dedi sürekli böyle görüntü oluştu bacak arasında 🤔
Sencevik77 Minigiim-vebenn52 kordon demedi baya inceledi kabarıklık var ama emin olamıyorum 1 hafta daha bekleyelim dedi
Suey Bence kız bebek çünkü pipi daha belirgin oluyor oglumdan biliyorum birde dün doktora gittim cinsiyet teyidi için aynı bu şekilde görünüyordu sence ne cinsiyeti dedi erkek dedim böyle gorunce hayır kız dedi
Sencevik77 Enfal_06 kaç haftalıkta böyleydi acaba doktor emin olamadı evet bi kabarıklık var ama emin değilim kızda olabilir dedi
Enfal_06 Sencevik77 bizim 17 haftada böyleydi özel hastane doktoru baktiysa erkektir değişeceğini sanmıyorum çünkü pipi vardı aynı sizinde öyle kordona hiç benzemiyor
Enfal_06 Sencevik77 yanımda yok maalesef olsaydı atardım ama aynısı bizim de böyleydi 14 haftada erkek dedi 17 haftada tam belli oldu baya gösterdi aynı bu şekilde bacak arası doluydu
iremaskin Sencevik77 benim 16 haftalikken ayni boyleydi ultrasonum cinsiyetimiz erkek kordon genelde daha bi kalin gozukuyor ama bilemedim 🤔
Sencevik77 iremaskin banada öyle geldi kordon böyle olmaz benim de 3. hamileliğim bide iki kızım var bunu öğrenemedik