Asmklc 14 hafta 2 günlügüm toplamda 1-1,5 kg kadar aldım.Hafifte karnım cikti ve hatlarim kalınlaştı.Siz ne durumdasınız ?
_ozlmm Asmklc 20+4 7 kilo aldım 🙈 Bende bi irileştim bi tuhaf oldum kalçalarım omuzlarım genişledi oysa bu genişlemeler daha ilk haftalar da olmuştu kilo almaya başlamadan 😂 Karnım artık ben burdayım eğilip kalkarken zorlanmaya başladım
Gokce321 Asmklc Ah sorma ben 31 haftalık hamileyim 21 kilo aldım nasıl oldu bende anlamadım bu haftalardan sonra artık el ayak şişliğim başladı bir haftadır balon gibi geziyorum 😂
_ozlmm Asmklc Amaan olsun ne yapalım bebeklerimiz sağlıklı olsun sağlıkla kucağımıza alalım kilo önemli değil verilir bir şekilde 🌸
kitten11 26+5 70 ile hamile kaldım şuan 74 üm son 3 ayda daha çok kilo alırım minimum 80 le doğuma girerim diye düşünüyorum ilk gebeliğim bilmiyorum tam
kitten11 Asmklc hamile kalmadan önceki yeme düzenim değişmedi hiç bilmiyorum ki , bulantılarım oldu ilk trimesterda ama kusma olmadı, inanın ben de kilo almak istiyorum 4 kilo şuanki haftam için ideal sanırım bakalım
GuzelMelegimm Asmklc şaşırmana gerek yok 30 hafta olana kadar bende kilo almadım. Bende kilo alanlara senin gibi şaşırıyorum
Yesimdeniz Asmklc ben normalde 45 kiloyum 30 haftalık olduk bugün 62 kilo olmuşum çok şiştim maalesef
Meltemm21 Asmklc 15+2 hamileliğinin başında 73 kiloydum şuan 69 kiloyum büyük ihtimalle 20. Haftadan sonra kilo almaya başlıycam