Ebruyi Kızlar yarın regli günüm ve şu an aşırı bel ağrım var daha önce erken gebelik testi yaptım ama negatifti bu regli ağrısı gibi sanırım hamile değilim :( tecrübeli analar sizlerde bu şekilde regli ağrısı çekmiş miydiniz
plajterligi Ebruyi benimde dündü sabah test yaptım negatif ama gelen giden yok, 2 hamileliğimde de doğru sonuç almıştım hatta spiral varken şüpheye düşüp yaptığımda negatif çıkmıştı o da doğruydu ama inş bu doğru değildir 😄
Cnsuercnnn Ebruyi benim de reglim yarın bekliyorum bende baş dönmem ve mide bulantım var test yapmıştım 2 3 gün önce negatifti geçerse yine yapacağım sadece kasıklsrımda ara sıra ağrı var bekliyorum bakalım. :)
Eylul- Ebruyi çok merak ediyorum seniii 1 gün daha bekle kuzucum test yaparsın bir daha, ben de hala bekliyorum 2 gündür rüya görüyorum ama test yapmıyorum resmen kendimle inattayım 😂😂
Eylul- Ebruyi valla sorma hiç bir belirti yok sadece göğsüm acıyor o yüzden acele etmiyorum, evde 3 tane test var yine de bekliyorum. Bugün benim 28. günümmüş 30 a kadar sabırlıyım
Ebruyi Eylul- benım sabah belime cok agrı girdi daha önce gebe kaldıgımda kasıklarıma giriyordu cok umutlu degılım ama göreceğiz
Bures48 Benimde bat 28 çok bir belirti yok hafif sol kasığımda ağrı oluyor. Sivilcem çıktı her regl zamanında olur yine regl olacağım diye korkuyorum 🥹
Eylul- Bures48 Benim yarın gösteriyor program ama ben yapmıyorum. Ya tam gününde yapmalı ya da en iyisi 1-2 gün gecikme bekleyip yapmalı diye düşünüyorum.
Fekf Kızlar bi sorum olucak 2 gün önce test yaptım kaset ve baya net cizgi çıktı silik pembe kan verdim 100 çıktı yükselir mi adetime daha var