Minikannsi surprizbebe ben Trendyoldan vitaminecza diye satıcıdan almışım sorgulamada yapmadım yorumlara bakarak almıştım memnunum açıkcasi
surprizbebe Minikannsi teşekkür ederim. Bir avm eczanesinde buldum iş çıkışı hemen gidip alıcam inşallah. 200ml. 800 lira fiyat
eminegizem poyrazege1503 canım af edersin kullandıktan ne kadar sonra kıyafet giyiyosun emilimi ne kadar sürüyor
poyrazege1503 eminegizem hemen emiyor zaten hızlı emilimi var çok sürme masaj yapar gibi yedir bütün vücuduna ben sürüyorum 5 10 dk sonra giyiniyorumm
surprizbebe Hayatinmelodisi 899 tl den aldım dün 3 kutu. 2 si bana 1i de arkadaşıma. Dopuma kadar yeter diye düşünüyorum içim rahatladı 😀
Hayatinmelodisi surprizbebe siz de eczaneden mi aldınız ? İnternette ve dolap uygulamasında insanlar kafayı yemiş garip garip fiyatlara satıyorlar lierac ı mustela almış o yüzden filan dedi bugün eczacı
didodenizalin surprizbebe fakat iş görüyor ben okadar para vermeye karşıyım durumu olmayanlar ne yapacak? gerçi cok param olsada gidip bir kreme 2.500 tl vermem 200 tllik kremlerde çatlamamı önlüyor🤗
surprizbebe didodenizalin zaten internnete şişirilmiş fiyatmış ⅓ fiyatına da aldım ben. Tabi ki daha uygun ürünler de var fayda sağlayan😉kişiden kişiye değişiyor çatlama durumları da