buse76 Durunun_kardesi bat 3 Haziran bilmiyorum bu ayda olmadı her ay aynı şey zaten 😂koskaca bir negatif sonuç
Dilekulgtt Yncygt uygulamaya gore 17 si bidaki ay ovulasyon testi alacagim bi kac aydir duzensiz gitti regl im
Durunun_kardesi Bugün adete tam 1 hafta var dayanamadım erken gebelik testi yaptım böyle çıktı kızlar ama ilk yapar yapmaz çıktı böyle koyu değildi ama sonra 10-15 dk da koyulaştı acaba diyorum daha çok erken ondan mı böyle çıktı
Gkdnz Benim de göğüs ağrım çok ve karın bölgem yanıyor. Sırt ağrım normalde de olduğu için onu ayırt edici olarak görmüyorum. :) Regl günüme kadar bekleyebilecek miyim bilmiyorum bat 1 Haziran
Elif1989- Durunun_kardesi guzel canim Nerdeyse 10 gun gecmis yumurtlamadan insaAllah vardir hayirlisi olsun❤️
Durunun_kardesi Elif1989- inşallah canım hayırlısıyla ya kurban olduğum Allahım hepimize hayırlı evlatlar versin
Beybyi Durunun_kardesi benimki de bu şekil de aynı kaset testten bı kaç tane daha bı kaç gün önce yapmıştım hiç biri böyle bile göstermemişti bunda hafif silik bı çizgi var adettim e 2-3 gün var
Ferman21 Bat haziran 3 amaa benim 1 hafta önce kahve rengi ara kanama gibi lekelenmem oldu 2 gundur asiri bulanti ve kokulara karsi bi hassasiyetim başladı yarin kan vereyim diyorum amaa erken gebelik testi yapmamak icinde kendimi zor tutuyorum 😊😊😊
Sevgi2023 Bat 5 merakdan test yapdim 3-4dk sonra çektim bana sanki var gibi geldi 2ci çizgi siz ne dersiniz kizlar??