Esma-12 Alakdkdks 24+4üm 91 ile hamile kalmıştım 90 ım. Hamileliğimi öğrendiğim günden beri diyet yapıyorum insülin direncim çıktığı için birde üç tane çocuğum var onlarla koşturmaca
AybarssMom___ Aybukeninannesi01 ahahah ben de 53 le evlendim 60a çıktım 2 ay sonrra hamile kaldım şuan 28 haftalık hamileyim 75 kiloyum
Aybukeninannesi01 AybarssMom___ kız ben normalde hiç kilo almayan biriyim ama gebelikte alıyom bu 2 gebeliğim ama hemen gidiyor kilolar 😁keşke 60.65 kiloda kalsam
Gulsh61 immmzaben kabızlık gerçekten perişan etti benide hergün kayısı yemekten kusacağım ilaçta kullanmak istemiyorum bağırsak tembelliği yapmasın diye
meleginannesi33 12+0🌸. 65 kilo ile hamile kaldım Henüz kilo almadım Ama ilk kızımda 69,5 ile hamile kaldım 74 kilo ile doğurdum
serapmusta Genelde 2.gebelikte daha az alınıyor diye biliyorum. Benim de 2.gebeliğim. İlkinde 67 ile hamile kaldım 83 el doğum yaptım. Şimdi de 80 ile hamile kaldım 5 kilo verdim ilk aylarda. Şu anda 20.haftadayım 3 kilo aldım 78 im
petunya55 Kızlar bende 108 ile hamile kaldım 176 boyundayım daha başındayım acaba kilo vermem de sakınca varmı diyet yapiyorum da