Etge Seymaalp şeyma hanım bende 73kilo ile gebe kaldım yardımcı olur musunuz hem zayıflayıp hem de nasıl bebek güzelce büyüdü neler yediniz nasıldı rutininiz
Bhrdgan Alakdkdks 54 kiloyla hamile kaldım ilk 3 ayda 4 kiloyu verdim en son 32 haftamda tartıldım 61 kiloyum
Aydann12 Adlaksy bende kilo almak için herşeyi yapmıştım ama alamamıştım evlenip hamile kalınca şiştim🤣
Aydann12 Adlaksy böyle çok mutluyum inşallah kilolarımı geri vermem vermeyi hiç istemiyorum zayıflıktan çok çektim psikolojik olarak baskılardan dolayı😅
Munevver_kaplan_33 Seymaalp yok korkma birşey olmaz benim teyzem de öyleydi 7. Ayına kadar kilo almadı hep verdi aramızda 4 ay vardı Massallah benimkinden büyük doğdu bebeği su anki gelişimi bile benim çocuğumdan ilerde
Adlaksy Aydann12 ben de zayıfken çocuk gibi görünüyorsun diyorlardı zaten 19 yaşındayım ama 45 kilodan 67 kiloya çıkmam beni çok etkiledi yani çok kilolu da olmak istemiyorum ama çok zayıf da olmak istemiyorum eskisi gibi olmak istemiyorum mesela ay ne yapsam beğenmiyorum 😂
Aydann12 Adlaksy ben 23 yaşındayım 38 kiloydum 24 oldum 60 kiloyum yeni evliyim zaten evlendikten bir ay sonra hamile kaldım istediğimiz bişeydi😅
Adlaksy Aydann12 ben de evlendikten Bir ay sonra hamile kaldım zaten doğum günümde evlendim 19 yaşında anne olcam nasıl olcak bilmiyorum 😂
Dilberkaya miniya 6. Ayıma kadar mide bulantısı kusmam geçmedi haliyle yediğimi çıkardım diyet yada özenle bı beslenme uygulamadim
Aydann12 Adlaksy allahın izniyle herşey güzel olur çok güzel anne olacağından eminim 🙏 enerjinizi sevdim genç anne olmak iyidir 😂
Adlaksy Aydann12 çocuk bakıcılığı da yaptım 3 yıl aslında çocuk dilinden iyi anlıyorum çocuk gelişimi okuyordum evlendiğim için ara verdim bakalım o kadar çocuğa baktım sıra kendi çocuğumda 🥺❤️
miniya 06Canan bana benziyor kilolarınız İkinci gebeliğim bu. 68 ile hamile kalmıştım, 83 ile doğuma gittim. Şimdi ise 80 ile hamile kaldım, 12+4′teyim, 81 kilo olmuşum 🤭