06Canan Alakdkdks 26. Haftama girdim 2. Gebeliğim +3 le devam ediyorum ilkte 70 ile hamile kalıp 92 yle doğuma girmiştim şimdi 80 ile hamile kaldım 83 kiloyum
miniya 06Canan bana benziyor kilolarınız İkinci gebeliğim bu. 68 ile hamile kalmıştım, 83 ile doğuma gittim. Şimdi ise 80 ile hamile kaldım, 12+4′teyim, 81 kilo olmuşum 🤭
minisinannesi07 Alakdkdks 11+6 yım daha çok erken yani. Hiç kilo almadım. İlk gebeliğimde toplamda 6 kilo almıştım. Doktorum 11-12 kilonun ideal olduğunu söyledi bakalım bu sefer nasıl olacak.
Seymaalp Kızlar beni rahatlatin lütfen 😀😀 72 73 ile hamile kaldim 12.haftada 67 olduğumu ogrendim suan 18.haftadayim 65e düşmüşüm . Doktoruma sordum bebek zayif olur diye korkuyorum dedim oda bana gelisimi haftasina uygun boyu kilosu iyi gidiyor dedi normalde kilo veremeyen ben hamilelikte zayifliyorum bebisim gelisimi geri dusecek diye korkuyorum 😔
Yasemince9766 Seymaalp ayni durumdayiz kilo sabit büyüyen bi karın var bebek gelişimi de önde gidiyor fit girecez doğuma öyle teselli ediyorum ben kendimi 🫢
myavocado Seymaalp ay lütfen endişe etmeyin öyle bir durum olsa doktorunuz söylerdi, önlem alırdı zaten. çok şükür bebiş de bir sıkıntı yokmuş ☺️
Etge Seymaalp şeyma hanım bende 73kilo ile gebe kaldım yardımcı olur musunuz hem zayıflayıp hem de nasıl bebek güzelce büyüdü neler yediniz nasıldı rutininiz
Munevver_kaplan_33 Seymaalp yok korkma birşey olmaz benim teyzem de öyleydi 7. Ayına kadar kilo almadı hep verdi aramızda 4 ay vardı Massallah benimkinden büyük doğdu bebeği su anki gelişimi bile benim çocuğumdan ilerde
Yasemince9766 29+5 71 ile kaldim sabit hic vermedim 72 olmuşum 1600bebek dedi doktor suyu eşi derken zayıflıyorum galiba
Seymaalp Yasemince9766 boyle seyi daha once ne duydum ne gördüm 😀😀 hamileysen yersin aşerir kilo alirsin 😀 bebisler saglikla gelsin de 🌸🌸🥰🥰