Sabikhadji Dlncvn35 bende sızın gıbı ılk hamılelıkde 45le kaldım 65 le amelıyyat oldm🤣 eve 57 kq geldım. Sonra 53/52 en fazla 55 oldm 3.5yılaradan sonra yenıden hamıleyım 9hafta 3 gun 53.5 kıloyum
AybarssMom___ Aybukeninannesi01 ahahah ben de 53 le evlendim 60a çıktım 2 ay sonrra hamile kaldım şuan 28 haftalık hamileyim 75 kiloyum
Fatma_Fatma Dilberkaya bende 90ile hamile kaldım şu an 87yim insülin direnci var mı sizde yada şeker yükselmesi
ece1234- Alakdkdks bu soruyu sormanız sizin için iyi bir şey değil kendinizi kimseyle kıyaslamayın herkesin bünyesi birbirinden farklı çok alıp hemen kilo vereni de gördüm azalıp kilosu kalanı da gördüm siz kendi bünyenizi en iyi bilensiniz o yüzden böyle şeylere takılmayın derim
snowglobe Alakdkdks bu konu hakkında konuşmak istemiyorum 😂 ilk hamilelikte aldığımın fazlasını verdim ama bunda veremicek gibi hissediyorum. Şuan ortalama bi kilo aldım ama takıntılıyım her gün 3 kere tartıya çıkıyorum
SrpYlmz Alakdkdks 26 haftalığım 59 ile hamile kaldım bir hafta önce 62 ydim toplam 3 kilo almıştım bir haftadır diyet yapıyorum şeker yuzunden muhtemelen onu da vermisimdir geri 🫠
tiniminianne 30+4 benimde 63 5 la hamile kalmıştım 63 üm şuanda başlarda mide bulantısı çok yaşadığım için epey vermiştim 😄