Merve171214 mickey oğlum isminin tam anlamını taşıyor inanılmaz korkusuz hiçbir şey korkmaz çok sessiz sakin ağırbaşlı bir çocuk dışardan herkesin dikkatini çekiyor verdiği cevaplarla çok bilmiş bir şey büyümüşte küçülmüş inanılmaz zeki bu zamana kadar beni hiç yormadı maşallah diyim
Essahans FatmaKucuk vera ve hafta benimde seçeneklerimde vardı. Nil en yakın arkadaşımın kızı. Bence Nilvera veya Nil Hafsa çok güzel bitişik istemezseniz Hafsayı kesinlikşe değerlendirin. Hüma ve Ahu aynı harfler gibi birde kızlık soyadım ceylan benim biz konuşurken kızım duymuş o tutturdu Ahu diye. Rima da dişi ceylan yavrusu demek🥰
zeynpppyllmmzz Şuan 8+2 haftalık hamileyim kız olursa Meryem Gökçe erkek olursa da Hasan Göktuğ koyacağız Allahın izni ile
annesinin_alparslani Zeyna_12 19 aylık oğlum Alparslan şimdide 37+2 kızıma hamileyim adını Erva koyacaz nasipse
Ebruasya34 Kızımın adı Meryem Asya 2 .ye hamileyim oğlum olucak rabbim nasip ederse onun ismini de Ali Kerem koyucaz🥰
Emel_aslan06 B-s-25-99 kızım olsaydi asya koycaktim nasip olmadi oglum oluyor cok guzel bi isim bence🌼
Aseliimmm Zeyna_12 Damla koyduk spontane gelişti cinsiyet öğrendik ve bu isim çıktı aynı anda sonra kaldı ismi kuzumun ablamızda Asel
Tuliy5 Esraturkaktas İlginç olmuş… Umay öz Türkçe bir isim. Eva ise gayrimüslim bir isim. Hristiyanlar’ın ve Yahudilerin Hz. Havva’ya verdikleri ad. Umay Eva yerine Umay Erva, Umay Neva vs. gibi isimler daha iyi olur 😄