Seda-1234 Kıvanç Alp koyduk,36 günlük olduk bile, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲 sağlıkla büyütelim bebislerimizi 🤗😍
Kaderrdiler İlk hamileliğim oğlum olacak yağızhan olacak ismi kız olsaydı duru düşündüm eşim sabun markası gibi o ne dedi 🤦😅
karakayahavva00 BirAskMasali1323 Masal bana bir tık daha bebeksi bi isim gibi geliyor bu arada kızımın en yakın arkadaşı masal 😅🥰 sanırım sıkıldım o isimden
karakayahavva00 irem251017- ayy bende 34+2 Benim kızım da Ömür olacak çok mutlu oldum bu ismi gördüğüme 🥰
3bebe1anne Zeyna_12 Zeyna_12 ilk kzm Elif Ece ikinci Aslı şu an hamileyim onu da Mustafa Uraz düşünüyoruz 🥰
Doamomy12 Zeyna_12 Doğa Alya olacak inşallah niyetimizde o var şimdilik sağ salim kucağımızada alırsak inşallah ismi kolay 😊
Sndscimcime Zeyna_12 bizim cinsiyet belli değil ama erkek olursa Muhammed Yusuf kız olursa afra parla ♥️♥️
EsraaaKK Akkdkxjdndbn Metehan çok koyulan bir isim değil ama şuana kadar gördüğüm Metehanlar başarılı,sakin ve saygılı kişilerdi inşallah hayırlı evlat olur hepsi :) Anlamida çok güzel hükümdar demek 😇
mickey Merve171214 Baybars ismini biz de çok beğenmiştik ama eşim bu defa Mehmet olsun ikinciye artık dedi. İçimde kaldı çok beğenmiştim Baybars ismini. İsim çocuğunuza neler kattı,nasıl biridir
Merve171214 mickey oğlum isminin tam anlamını taşıyor inanılmaz korkusuz hiçbir şey korkmaz çok sessiz sakin ağırbaşlı bir çocuk dışardan herkesin dikkatini çekiyor verdiği cevaplarla çok bilmiş bir şey büyümüşte küçülmüş inanılmaz zeki bu zamana kadar beni hiç yormadı maşallah diyim
Tugce_Bakar EsraaaKK Evet herkes öyle diyor ama bı ay olarak koymadık aslında Haziranda da doğmadı içimizden öyle geçti