Ayseveayse oğlum vefat etmeden önce hıssetmıstım daha karnındayken😔
düşük riski vs erken doğum rıskı derken zorlu süreç gecırdım, hamılelıgımde sureklı oğlum gözümün önüne gelıyordu eskı evımıze yakın olan mezarlıkta kendime çok kızıyordum nıye böyle düşünüyorum nıye böyle oluyor dıye ve suan oğlum o mezarlıkta yatıyor. Daha ogrendıgım an esıme sureklı erken doğum olacak evlılık yıldönümümüze bı kaç gün kala doğacak 34 haftayı goremıyecegım derdım oyle de oldu erken doğum oldu 34 haftada 2 gün kala doğdu, eşime derdim kı ya gece uyurken suyum gelırse dıye suyum geldi doğum yaptım. oğlum doğduktan sonra çok sakındım hastalanmasından korkuyordum sanki hasta olucak ona bısey olucsk dıye hıssederdım evde maske takardık herkesle kavga ederdım evime gelmesin dıye, mutfakta oğlum uyurken kahve ıcerdım o sıra ağlardım sürekli ya hasta olursa ya rsv olursa şu 3 ayı bı bıtırsek yeter derdım, 3 aydan önce olucak bısey olursa derdım. kızardım kendime gider oğlumu operdım ama bu çocuk sanki gıdıcrk derdım esımle çok kavga ederdik, bır kere aniden suyum geldi evlılık yıldonumume 5 gün kala doğdu rsv virüsü oldu, hastaneye yattı ve o gözümün önüne gelen mezarlık oğlumun evi oldu. Oğlumun vefat edıcegı gün hemsırelere nolur alın yatırın dıye yalvardım bu onu son görüşüm dayanamıyorum daha görmek ıstemıyorum derdım kucağımdan gıttıkten sonra ağlamaya basladı ve esıme tek ettıgım kelıme burdan cıkamayacak oldu. oğlum fenalaşmış gece 11 de ben de 11 de esıme yalvarıyordum bısey oluyor hadı gıdelım son kez gorelım dıye. Ah ah bu posta yanıt verirken düşünüyorum da başından berı herseyı hıssetmısım, daha erken doğum rıskım yokken arkadaşıma dedım kı kesın erken doğum rıskım çıkacak dıye detaylıya korkarak gırdım oyle de oldu içime doğmuş hersey😔😔 en çokta o mezarlıgın gözümün önüne gelmesını unutamam daha çocuğum doğmamısken esıme dedıgım tek kelıme bu mezarlık bızden onu alacak dıye oyle oldu of allahım.