angel08_ Aydın’da detaylı ultrason için Alper beymi,Murat beymi,Fedi beyi mi tercih etmeliyim ilk gebeliğim hiç biri hakkında bilgim yok bilgisi olan paylaşabilirmi?
aslhnkrts9 angel08_ Fedi hoca derim net kendine klinikte açmış benim riskli gebeliğim vardı süreci çok iyi yönettik sayesinde çok iyi bir hoca çokta güzel bakıyo inceliyo
Niloyaaaaa angel08_ bende geçen hafta detaylı için Fedi beye gittim ilk gebeliğim ve çok memnun kaldım tavsiye ederim 🌺
Burcu350947 Murat’a sakın gitme diğerlerini bilmiyorum ama Murat bende tranva yarattı bodoslama konuşuyor
Burcu350947 angel08_ benim bebeğim hastaymış üstünüzden uzak 6 ay Tolga Atakula gittim hiç bişey farketmedi o ne güzel oynuyor zıplıyor dedi hep detaylıya Murat’a bi gittim biranda bu çocuk hasta ölcek aldırın hani 1 aylık hamilelik gibi o bile zor bencede gerçekten hastaymış ama çok incindim ben konuşurken bide bazı şeylerde eksik kaldı eğer riskli bi gebeliğiniz varsa izmirde Ege üniversitesi Mete hoca var onun kendi kliniğini tavsiye ederim.Umarım herşey güzel olur sizin için 🙏🏻
angel08_ Burcu350947 Allah’ım şifa versin inşallah 🤲detaylı ultrason için gitcem bende inşallah bir sıkıntı çıkmaz 17.haftada kanamam oldu enfeksiyondan dendi şuan 19.haftaya gircm az az devam ediyor ilerleme olmamış en fazla bir aya biter kanama dedi doktor inşallah bir sıkıntı çıkmaz benimde ilk gebelik tecrübesiz olunca insan ister istemez tedirgin oluyor Burcu350947
Burcu350947 angel08_ enfeksiyona dikkat et doktoruna danış muhakkak nioli yağı çok kullandım ben iyi geliyor ama danış Allah tamamına erdirsin inşallah kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
denizleo09 angel08_ bana asagi yerleşimli plasenta teşhisi koydu. 24.haftada bebeğin esi yukarı çıkmış mı bakarız dedi ama ben yine fedi beye baktırmak istiyorum bakalım kabul ederse. Çünkü kendi doktorum hiçbir muayene de bunu görmemişti güvenemiyorum yine fedi bey baksın istiyorum
angel08_ denizleo09 gidin bakalım kendi doktorunuz kim benim de kordonun bağlantı yerinde az kayıklık varmış kendi doktorum gordu detaylı ultrason da fedi beyde onayladı bir sıkıntı yok Allah’a şükür 🤲
denizleo09 angel08_ 21.haftadayim zamanla yukarı çıkabilir dedi ama korku içinde bekliyorum:( hem Aydın kadin doğuma gidiyorum hem ozele
angel08_ denizleo09 inşallah çıkar zamanla sağsalim kucağınıza alırsınız ilk bebek mi bende ikisine gidiyorum ama kadın doğumda sıra bulmak çok zor oluyor
denizleo09 angel08_ yok benim ikinci. Evet çok zor oluyor mhrs başında yatıyorum resmen :) ama doğum konusunda devlete güveniyorum Allah korusun ihtiyaç olması durumunda her şey ellerinin altında. Nilgün hanıma gidiyorum az biraz suratsız ama napalım
angel08_ denizleo09 ben düşük tehlikesndn hastanede yattm ama doğru düzgün ilgi yoktu benim ilk o yüzden kararsızım doğum konusunda bende Serkan yücel yılancıya gidiyorum çok iyi bir doktor