Yasemincee26 Kızlar yarın ameliyatım var. Sata göre 35 haftalık ama 32 de kalmış miniğim hemen ameiyat olacagım. Ne yaparsam sütüm hemeb gelir. Bolca süt sağmak istiyorum kızım hemen içip çıksın diye küvözden
Behacetler Yasemincee26 cnm su çok önemli birde dut etkili olmuştu bende onun dışında ilave vitamin hapta damlada kullandım ama işe yaramadı enaz 3-4 lt su içmemi söylemişti yoğunbakımdaki hemşire bana
Mercimeek Yasemincee26 ben sık sık sağım yaptım yarım saat sanki yanımda gibi bolca su ve bestlak kullandım 3. Gün gelmişti :) sağlıkla kavuşun yavrucuğunuza inşallah
Damla3434 Yasemincee26 hemen evde banyonu yap göğüslerne sıcak su koy banyoda iyice yıkan sırtına da sıcak su akıt . Çıkar çıkmaz makineyle sağmaya başla. Ve rezene çayı iç bolca ben de erken doğum yaptım evde banyo yapana kadsr sütüm inmedi
Kediannesi1 Yasemincee26 süt sağmak çok önemli çok düzenli bir şekilde süt sağın bir de duşa izin vermezler ama goguslerinizi yıkayın
Gokyuzum_g0730 Öncelikle stres yapmayın su, dut suyu ve helva ve bol sağım ki öyle yapacaksınız sanırım eğer küveze girerse hersek iyi olsun rahat olun sevgiler❤️🤲
ipekkus Yasemincee26 bestlak damlayı kullanabilirsiniz bende etkili oldu bol su iç hoşaf kompot bol sivi stres yapmayın en önemlisi bu
Yasemincee26 Damla3434 rezene çayı alayım canm hazrlıklı değilim ya hiçbirşey almadım arkadaşlarda dut felan demiş ama onları da almam gerek
Zuleyha_18 Yasemincee26 rezenenin zararlı olduğunu duymuştum bence dut suyu , helva ve bol su yeterlidir
Kediannesi1 Yasemincee26 hayır hayır doğumu tetikler bir anda olmaz tabi doğumdan sonra hemşireler gelir 3 saatte bir 15 er dakika sağın der korkmayın 32. Haftada hiç hesapta yokken bir anda doğurdum aynı gün sütüm geldi
ipekkus Yasemincee26 bide benim doktor ilk sütü çıkarmak için masaj yapmıştı göğüslere ilk süt öyle çıkmıştı benim de sonrası da damlayı kullanmıştım mutlaka danış tabi doktoruna süt pompası sürekli sagmakta artırıyor
Paronayanne Yasemincee26 canım bende 32de doğum yaptım . Sütüm gelsin diye dut içtim mastit oldum . Bence sütünün durumunu görmeden bir şey içme