Kızlar şimdi detaylıdan çıktım. Profesör de yaptırdım ama hiç beğenmedim. Sadece siyah beyaz gösterdi tek baktığı şey ense kalınlığı 6 mm dedi 21 haftalık hamileyim. 12 haftalık iken ikili taramada 0.57 çıktı. Sonra dedi ciğerde sıvı var bu durumu yaşayan var mı? Kendi doktoruma attım oda dedi bebek büyüdü zaten 6 çıkması doğal ödem dedi ense de sıkıntı yok canım üzülme gel hafta içi ciğerlerine ben bakayım dedi. Bu gittiğim profesör sürekli sana amniyosentez yapayım ben yapıyorum falan muhabbeti yaptı. Oğlumda ve kızımda da gittim detaylıya farklı doktorlara onlardan çok memnun kalmıştım detaylı bakmıştı renkli görmüştüm bundan bir şey anlamadım
Detaylı ultrason ciğerde sıvı
teachervera bende dün detaylı ultrosona girdim. Kalbinde küçük parlaklık gördü hemen aminyosentez sıvısini anlatmaya başladı. Nasıl yapacağını falan inan tüm doktorlar böyle tek bir bulgudan böyle bir riski Nasıl alayım. Bence icinizi rahat tutun.
KRabia7
Kalpte parlaklık geçiyor canım ama ciğerde sıvı bilemiyorum
13 gün sonra
Bana birde beyninki loblardan biri daha büyük sıvı toplamış dedi. Yine gel büyüyecek mi bakalim dedi. Sınıra az kalmis bir sürü sey Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin
Hepten insanın kafası allak bullak oluyor banada sol böbrek idrar kanalında genişlik var dedi allahtan düzelebilir dedi insan çok stres oluyor Allah bebislerimizi sag salim kucağımıza almayı nasip etsin 😇