amayinedeiyiilerledim Btlbet pozisyonu baş gelişse ayağıyla göğsünü ittiriyordur belki😂 çok aşırı rahatsız ediyorsa doktoruna danışman da fayda var ☺️
cbskrt beyazkalp siz mi istediniz zorunlu mu acaba? bende normale cesaret edemiyorum sezaryen olacağım sanırım
Sadeceanne2 cbskrt ilk bebeğim zorunlu sezeryan oldu 4 sene geçti üstünden ama devlette sanmıyorum ssvd yi destekleyeceklerine gerçi sunsalar da 😄 kalkışmam. İlkinde 6 saat suni verdiler Sonra sezeryana aldılar gerek yok boş heyecanlar a Sezeryan danda memnun kaldım ben
Busragokhan0911 cbskrt İlk sezaryenim çok rahat geçti ☺️ ben ağrım olacak gibi olduğunda hemen ağrı kesici vurduruyordum. 2 günde ayaklandım. 1 haftalıkken artık süpür sil yapıyordum 🥰
Birmadamm66 36+1 Haziran başı gibi muhtemelen sezaryen olacağım karnım sık sertleşmeye başladı kasılma mı yoksa bebeğin büyümesinden mi kaynaklı bilemiyorum
Tgce_06 Birmadamm66 benim de 35*2 semsert oluyor karnım bir de inanılmaz uyuşuyor karnım sizde de oluyor mu
Peliinnnni Ay bu 38 haftası bayrama denk gelenler çok zor ya bakıyorum kimisi öncesinde sezaryen kimisi bitişi sezaryen belirlemiş 38+1 e gün veren de var 39 içine de iyice kafam karıştı Neye göre veriyorlar acaba dr lar
Tazeannebirsi Peliinnnni eğer ilk doğumsa 40 a kadar da bekletebiliyorlar soeun olmuyomuş. Ama 2 ve daha fazla doğum oluyosa 38 başında alıyolarmış hemen
EZeynepKkAkaln Peliinnnni 35+2 yim en cok düşündüğüm bu acaba ne olacak bayramdan sonra olsun istiyorum ama hayırlısı hakkımızda 🥹🤲🏻
Peliinnnni Tazeannebirsi benim ilk olacak inşallah gebelik şekerim var ama diyetle kontrol altında çok şükür hiç aşmıyorum da 38 haftada alırız bu sebeple eğer kendi gelmezse dedi ama 38 bayrama denk geliyor Çok heyecanlıyım ya o önceden gelirse diye 38-39 arası çok kritik benim için yani ☺️ önceden anlasak keşke doğumun yaklaştığını hiç belli olmuyor bu işler Şimdiye kadar hiç düşünmemiştim normal mi sezaryen mi diye eğer normal 38 içinde gelmezde tam 39 a girmeden bir gün önce alırız dedi dr um bi gerginlik başlamadı değil hepimizin hakkında hayırlısı olsun 🙏🏻
Devrim2024 Peliinnnni kaç haftalık oldunuz bende gizli şeker var hafta ya salı tekrar gidecem biz 37. haftalık olduk Allah herkese kolaylıkla doğum nasip etsin inşallah 🤲
Ahrez cbskrt 37+2 olduk biz de gecen haftaki kontrolde hem sanci cikti hem de 1cm aciklik ama ben de herhangi bir isaret yok dunku kontrolde de ayniydi her sey bakalim ne zaman gelecek benim kiz🐣 ikinci gebeligim ilki de normaldi bunda da normali bekliyorum cok bekletmesin yoruldum😅
Nur3955 cbskrt erkek olacak benimde ben normal doğum taraftarıyım emek gerektirse de ıkınmalarda bebekle hemen ilgilenebiliyorum doğumdan sonra ayaklanıyor olmak güzel bence ☺️ hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz inşallah havalar sıcak oldukça zorlanıyor insan son ayında
Berfinkorkutt Nur3955 sizlerle aynı zamanda doğum yapacağız umarım sağlıkla kucağımıza alırız ❤️ benimde oğlum olacak ismini ne koyacaksınız 🥺
Meha7 cbskrt normal doğum deyip duruyordum ama yaklaştıkça korkmaya başladım sanki sezeryan daha ağır basıyor gibi 😂 ama doktorun dediğine göre hareket edicem bakalım. Erkek bebek benimki sizin?
Reyreyyyy cbskrt 34+4 bel agrisi basladi yavas yavas uykusuzluk nefes darligi mide yanmasi az kaldi kavusmaya Rabbim saglikla sihhatle bir avazda dogurabilmeyi nasip etsin hepimize heyecan basladi simdiden yikama bitti sadece ütü kaldi insallah onu da bu hafta halledecegiz bakalim 🥹♥️🤲🏻
Zuyalist 35 arti 6 olduk, ins normal dogum istiyorum ama dogumum bayrama denk gelirse doktorum izinli bakalim neler olacak, sirtima bicak saplanir gibi zonklamali agri oluyor arada acaba yalanci sanci mi bilemedim.