Ymrrr Silaybooo123 ben içiyorum canım buz gibi bardağın dibine az tat versin diye karıştırıyorum buz atıyorum şu sıcak zamanlarda mis gibi oluyor 33 haftalık gebeyim zararını görmedim çok şükür 🤲
Silaybooo123 Ymrrr bende yoksa kola hastası bir insandım ama insan can taşıyınca onun iyiliği için vazgeçiyor en sevdiğinden bile
Damlaozzz Silaybooo123 Daha biraz önce soğuk suya karıştırıp içtim buz gibi iyi geliyor ya yapay meyve suyu içmektense arada alternatif olarak iyi oluyor
Ymrrr Silaybooo123 aynen öyle içim yanıyor benimde çözümü bunda buldum birde soğuk ayran soğuk kahve kahvesini az sütünü bol koyuyorum 🌸
Damlaozzz Silaybooo123 allah allah koyu canım benimki ama bilemedim yani sen diyince öğrendim şimdi bak 😀
Ebbruc Silaybooo123 bende kola bağımlısıyım normalde ama doktor bugün içmememi söyledi, ben zühre anayı 5-6 aydır kullanıyorum zaten, soğuk suyla ya da sade sodayla yapıyorum ferahlatıyo güzel oluyo deneyin bence
Silaybooo123 Ebbruc soda pek kullanmıyorum magnezyum takviyesi de aldığım için ama suyla gerçekten çok fresh rahatlatan bir şey oluyor
Ceysah Silaybooo123 kesinlikle doğal olduğuna inanmıyorum. Doğal ile yapayı ayırt edebiliyoruz tadı da yapay. Eskiden ramazan çadırlarında veya fuarlarda satılan konsantre yapay karadut ile aynı. Şişirilmiş ürün almayın bence.
Ebbruc Silaybooo123 ben normalde de seviyorum soda o yüzden onla da denedim, yaza lazım ferahlatacak bişeyler bize