Silaybooo123 Arkadaşlar aranızda kullananlar var mı? Ben çok cola tüketen biriydim fakat artık neredeyse hiç şeklinde kullanıyorum. Bu karadut özünü keşfettim canımda çekti ve gayet güzel iceceksiz olmuyor malesef. Hamilelikte kullananlar var mı?
Balyanaklikoalam Silaybooo123 kullanılır mı bilmiyorum ama bu marka ile ilgili daha önce bazı şeyler paylaşılmıştı fason üretim diye iyi araştırın bence daha doğal olanları var.
eceyc314 Silaybooo123 ben oğluma weefood karadut özünü alıyorum. Daha güvenilir bir marka. Bebekliğinden itibaren oğluma hep ordan organik ürünler alırım. Çok memnunum.
Silaybooo123 Balyanaklikoalam doktoruma sordu aşırıya kaçmadan tüketebilirsin dedi ama maarka vs vermemiştim bunuda sırf infuliencerlardan göre gör canım cektigi için denemek istedim
littlechick Silaybooo123 üstteki arkadaşın dediği gibi fason üretim ve içeriğinin doğal olduğuna asla inanmıyorum. Bütün fenomenler tanıtıyorsa eğer bilin ki o üründe vardır bişey. Çok inanmayın onlara yani
Nissyoo eceyc314 bu zühre ana markasına göre daha mı doğal acaba zühre kullanıyorum ama üstteki yorumları görünce tereddüte girdim
eceyc314 Nissyoo organik gurmem, beyorganik ve weefood ben 3 yıldır kullanıyorum. Organik gıdalarda en çok bulunan bu markalar zaten. Ekgıda sürecinde doktorumuzun söylediği markalardı bunlar. Başladığımız gibide devam ediyoruz hala almaya. Zühre ana bana güvenilir gelmiyor.
Balyanaklikoalam Nissyoo weewod kullanıyorum bende daha sağlıklı içerik olarak daha temiz kesinlikle Zühre ana hiç almadm deli gibi paylaşım yapılıyorsa bilin ki bir sıkıntı var bir de dor datça markası var o da güzel bakabilirsiniz
Daisyy000 Silaybooo123 Bir ürünün reklamını tüm influencerlar yapıyorsa o ürünü asla almam,çocuğuma da yedirmem… Güvenilir bulmuyorum
eceyc314 Nissyoo katkı maddesi yok. Koruyucu olarak çok çok az miktarda potasyum sorbat var. O olmasa raf ömrü olmaz. Meyve suyu olarak ben hep onu tercih ediyorum. Doktorumuzun önerisiylede meyve suyuna alternatif olarak kullanıyoruz. hazır bir çok ürüne göre çok daha güvenilir. Bir kaç kere balıkesirden getirttik çok çabuk bozuldular kullanamadık bile. Rizede yaşıyorum çok nemli burası.
gunesinannesi__ Bende tadini merak ediyorum nasil bir sey acaba bi defa almaya kalkıştım cesaret edemedim
Silaybooo123 gunesinannesi__ yani bugün geldi ve denedigim kadarıyla fresh bir içecek vişne suyu gibi ama içeriği kaliteli değilse eğer hem hmileyken hemde bebeklere kullanılmaz sanirim
Ebbruc Silaybooo123 bende kola bağımlısıyım normalde ama doktor bugün içmememi söyledi, ben zühre anayı 5-6 aydır kullanıyorum zaten, soğuk suyla ya da sade sodayla yapıyorum ferahlatıyo güzel oluyo deneyin bence