• Alışveriş
  • Uygun fiyata müslin yastik ve battaniye yaptiran varmi?

Kizlar bebegimin hastane cikisi hazir.muslinden.ama taki yastigi ve battaniyesi hazir degil.sart degil ama gonul onlarda olsun istiyor.ve malesef cok pahallilar.suana kadar en uygun ikisini 700 liraya bulabildim.daha uygun alan yada yerini bilen varmi?ty olur hb olur insta olur fark etmez.su firdirli muslin olanlardan bahsediyorum.bu kadar masrafin icin bari biraz uygun oksun istiyorum.yardimci olursaniz sevinirim.

Cicek35 bende isimli nevresim bakıyorum ama gerçekten gereksiz pahalılar isimli 10 lu hastane çıkışı yaptırdım içinde takı yastığıda var nevresimi normal almayı düşünüyorum sizin aldığınız hastane çıkışının içinde yastıkla battaniye yok muydu

yeni-annelik yok.sadece sapkasiyla tulumunu aldim.cok pahalliya geliyordu obur turlu.muslin odugu icin…isimli komple takimlar satiliyor ty de falan.ama penye ustune renkli baski seklinde.bende muslin aldigim icin haliyle yastigi ve battaniyesinide muslin istiyorum.şık durmuyor cunku diger turlu o ayri o ayri.acaba dedim tek yastik kilifini alip pikocularami isletsem ismini?oyle daha uygun olvka gibi.gerci fiyat sormadim ama ty de 120 liraya muslin firfirli yastik buldum.

Cicek35 ben bir de ayrıca müslin tulum şapka patik aldım battaniye de aldım ama aynı renk değil instagramda çok sayfa var müslin yapan ama tek battaniye ile yastığın fiyatını sormadım 10 lu set 2100₺ tuttu şimdide isimli nevresim arıyorum onlarda 1500₺ civarı hep

Efsun7 ben 10 lu seti normal yaptırdım müslin değil ama ayrıca müslin tulum şapka patik aldım