Momunddad y___e iyi yapmışsın benim demek istediğim evde yatmanı isteyecek sürekli sadece tuvalete kalkmanı istiycek seninle birinin ilgilenmedi gerekecek ben iki dk fan fszla ayakta duramıyorum kasılıyorum
Haticeburak06 Momunddad 2 kez yattım . Aslında ben o zmn doktor doğurcaksın dediğinde sevinmiştim😂 zıpladım hopladım adaçayı içtim ilişkiye girip hurma anans yedim squat çektim halada yapıyorum bunları yapmama rağmen gelmedi😅
Haticeburak06 Momunddad ya işte o sancı çıktığı esnada yalancı kasılmalarda olabiliyor doktorlarda doğuracağımızı sanıyor ama o gösterilen sancılar doğuma hazırlık sancıları yani doğum olmuyor aslında doktorlarda anlamıyor
1234eg Benimde sancım var 2 cm acıklıgım var doktor şuan yatıs önermiuorum suni sancı vermek istemıyorum evde çek 5 dk 1 e düşünce gel dedi
y___e 1234eg benim çok yüksek sancılar çıktı yatış verdiler iğne yaptıklar durdurmaya çalışıcaz dediler
y___e Momunddad açılmam 2 cm oldu yatış verdiler iğne yaptıklar serum falan verdiler ama hâlâ sancım oluyor bekliyorum bebekte gelişim geriliği var kadın doğuma gönderecekler yarın
y___e Sevo07 açılmam 2 oldu doktor durdurmaya çalışıcaz dedi iğne verdiler Serumlar falan ama hâlâ sancım var
Momunddad y___e lütfen kendini kasma ateş yapma en azından hastanedesin guvendesin dinlenmene bak insalalh ilaçlarla daha iyi olacak
Mercimeek y___e ben 23. Haftada 1 cm açıklık düzenli sancılar ile 36 ya kadar gelmiştim skskks ama senin haftan iyi ya kuzu belki doğum olur korkma erken doğan bebekler çok güçlü çabuk topluyorlar