Kızlar merhaba
Salı günü hastaneye gittim çocuk tedavisi görüyorum doktorum polikistik overi göremiyorum yok dedi kendi kendine gidiyor mu çok şaşırdım doktor yok goremiyorum diyince ilaç tedavisi de görmedim hiç

• [silindi]

Gamzeee_ bana da bazı doktorlar bitmiş geçmiş falan demişti yıllar önce ama malesef geçmemiş. geçen bir hastalık olduğunu da düşünmüyorum sadece etkkileri azalıyor hayat tarzımıza göre

Gamzeee_ pcos tamamen geçmiyor maalesef kilo verdiyseniz beslenme düzeni vs falan semptomlar kendini göstermiyor ve gözükmüyor ama kilo alımında falan maalesef kendini yine gösteriyorlar 😔

Gamzeee_ sevinebilirsiniz gözükmemesi güzel demekki sağlıklı ilerliyorsunuz ☺️

Gamzeee_ benim 14 cm vardı gebeliği öğrendiğimde gittim doktora kist vardı dedim ne kisti dedi kist filan yok dedi düzenli adet gördüm 7ay temizlenmiş Haziran’da düzenli adetim başladı ocakta hamile kaldim

Ebuses öğrendiğimde doktorum yeni dedi 3 ay sonra tekrar gel dedi gittim bu sefer göremiyorum falan dedi canım

nur53___ benimde düzenli adet oluyor yumurtlama günlerim de düzenli oluyor ama gebe kalamiyorum famera ilacı verdi onu kullanmaya başladım bugün canım

Gamzeee_ bende kilo aldıktan sonra öğrendim, ne mutlu sana baksana görmemiş en güzel vakitte bebişte gelir 🌸

Ebuses o kadar çok istiyoruz ki inşallah en hayırlı zamanda gelir bebeğim 🥰

Ebuses bende hiç ağri olmuyordu yılda iki defa filan ağrılı geçtiği ay hamile kaldım ben ağrı ve sancı

Gamzeee_ bende hiç olmuyordu adet sancısı gibi sanciyi hamileyken çektim ben senede bir iki defaydi

nur53___ benim bekarlıktan beri var evlendim değişmedi hala ağrılarım oluyor