Kızlar biz şuan 12+3 haftalığız ama ultrasonda 3 gün önden gidiyoruz dün ense kalınlığımız çok şükür normal geldi nazal kemikte görüldü yani burun kemiği sonrasında ikili test için kan vermeye gittik oradaki kadın bu kadar sevinme sonrasında kötü sonuç alanları da gördük dedi ve benim moralim çok bozuldu ben sonucumuzun temiz geleceğine inanıyorum ama kan almadaki kadının bu kadar acımasız olması??? Dünden beri uyuduğum uykudan bir şey anlamadım kalbim ağzımda geziyorum korkudan
İkili tarama ile ilgili ⬇️
⬆️⬆️
Gerçekten çok anlamsız konuşmuş gebe bir kadına böyle hassasiyetten uzak konuşulmaz. Bizim de nazal kemik vardı ense kalınlığı normaldi fakat ikili test riskli geldi. Fetal dna yaptırdık çok şükür temiz geldi. O günlerde neler yaşadığımı bir ben bilirim. Evet bir tarama testi ve usg normal olsa da riskli gelebilir ama yüzde yetmişlerde güvenilirliği , fetal dna ise %99 larda. Hiç canınızı sıkmayın güzel düşünün
Diladeniz2 ya cidden insanın çok siniri bozuluyor , her yerde var böyle dengesiz insanlar gerçekten kafaya takmamak zor ama siz takmamaya çalışın biz şuan şükürler olsun 13+3uz 12+1de yaptırdık 2liyi doktor dediğiniz gibi bizede ense kalınlığı güzel nazar kemiği var dedi kan verdim Allaha şükür hersey güzel çıktı inanıyorum sizde Rabbimin izni ile güzel çıkar siz içinizi ferah tutun❤️
FKRKS29 elhamdulillah sonuçlarınızın temiz gelmesine çok sevindim inşaAllah bizim sonuçlarımızda temiz gelir çok dua ediyorum rabbim dualarımızı geri çevirmesin 🫶🏻Sonuçlarınız kaç günde çıktı peki biz dün verdik o kadar heyecanlı bekliyorum ki 🥹
Drfatma Elbette her zaman bir risk söz konusu ama zaten ben bunun öncesinde bir evladımı kalp durmasından kaybettim şimdi böyle söylenmesi o kadar üzdü ki çok dua ediyorum Rabbime sığınıyorum inşaAllah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız 🌸🫶🏻
Diladeniz2 Allah razı olsun insAllah sizinde çok güzel çıkar 🥰 ben şehir hastanesinde yaptırdım ertesi gün çıkmıştı sonuçlar e nabiza düşmüştü kan sonuçları , hastanenin kendi sitesinden de grafiği buldum 🥰
Diladeniz2 biraz sert ama doğru söylemiş. Benimde ense kalınlığım burun kemiği vs herşey çok iyiydi içim çok rahat kan verdim sonuç riskli geldi. Fetal dna verdim sonucu bekliyorum. Ama herkesin böyle olmaz tabii kadın kendince seni uyarmaya çalışmış sanırım sonucu görmeden içinizi karartmayın hiç
Diladeniz2 benimde doktor baktı iyi dedi bebek dedi kan ver vermedim herseyine razıyım Allah’ın verdigi cana asla yıkmam ne olursa olsun kısmet
Diladeniz2 hiç endişelenmeyin kalbiniz tertemiz olsun , ben testin güvenilir olmadığını söylemek için başıma geleni anlattım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz. Benim de riskli çıkınca doktor arkadaşım çok korkutmuştu çok inciticiydi