Sarina98 06Canan 96 da biziz ama bende bebek erken geliyor, 15 16 gün yine erken gelecek diye düşünüyorum. )
06Canan _ozlmm arkadaş gibi büyürler arkalı senn için daha iyi olur biraz dediğin gibi 1 yıl zorlanırsın
06Canan Damlaozzz ay sizinde az kalmış bazen günler geçmesin istiyorum bazen çabucak gelsin istiyorum annelik bambaşka bir duygu
06Canan Youngmotherr kızım şubat doğumlu olduğu halde isilik oldu sıcaklardan bende korkuyorum nasıl alışırlarsa öyle gidiyorlar ama yaznda uzun giydirilmiyor
06Canan aysegul1122 ben daha başlamadm alışverişine benim de hızlı geçiyor günlerim birde kızım oldugu için aktivitemiz hiç bitmiyor
06Canan zamloss123 geçmez geçincede özleriz ben özlemişim hamişliğimi göbüşümü 😂az kalmış sizinde hayırlı gelsin inşallah
06Canan canvecanan az kalmış canım görürsün bi bakmışız hayrlısıyla doğum yapmış eve gelmişiz rabbim göstermesin o güzel günleri
Zeyyno_ 06Canan Amin İnşallah Benmde 3bucuk yaşında kızım var şimdi ikinciye hamileyim Oğlum olacak ve bgun son 93😄🥰🌹
06Canan Alpsmommm ay sizde benim gibi rabbimin iki meyvesinden de tadacaksınız hayırlı gelsinler erkek bebek zormuydu ben biraz şımarık oldukları için korkuyorum