Lina_06 Kürtajdan hemen sonra hamile kalanlarınız varmı kızlar kalanlar yazabilir mi korunmadan devam edenler yada ilk regl olduktan sonra hamile kalanlar var mı
Ece5454 Lina_06 ilk regl oldum doktorum iyice temizlen öyle dene demişti sonra şükür hamile kaldım darısı başınıza
momofmychildren Lina_06 Ekim’de kürtaj oldum Kasım’da tekrar hamile kaldım adet olmadan Şu an 29.haftadayiz çok şükür ❤️❤️
Lina_06 Ece5454 inşallah bende kalırım peki ilişki tarihleriniz hangi günler oldu regldan sonra kaç gün arayla yaptınız
Lina_06 momofmychildren çok sevindim inşallah bende kalırım peki ilişki tarihleriniz hangi günler oldu regldan sonra kaç gün arayla yaptınız
momofmychildren Lina_06 regl olmadım kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gittim herşey yolunda dedi ve ondan sonra iki günde bir ilişki denedik
busraalkn Miray-mom nasıl anladınız acaba o zaman hamile kaldığınızı? Ben ovulasyon testi yaptım adetten iki gün sonra koyuluk gördüm normalde adetten bir hafta sonra yumurtlama olur diyorlar
momofmychildren Lina_06 Ekim’de kürtaj oldum Kasım’da tekrar hamile kaldım şu an 30 haftalık olacaz 2 günümüz var
daisybebek momofmychildren merhaha bende 25 mayısta kürtaj oldum halen adet olmadım test yapsam mı bilemedim. Gerek yok nasılsa adet olurum diyorum ama 1 ayı da geçince insan heycanlanıyor sen nezaman öğrendin canım
Duygu_52 daisybebek hangi hastanede Kürtaj oldunuz acab banada boş gebelik dedi doktor bugün o yüzden iyi bir hastane arıyorum