Hamide-uu Ben ilk kızıma kendiliğin hamile kaldım ondan sonra 13sene cocuğum olmadı,neler neler denedim hamama gittim yaşlı ebe ablaya gittim soğan gibi birşey koydu içime ilaclar kullandım yumurtlama günlerimi hesapladım 1 ay içinde 1gun dolu 1 gün boş yaptık yok hocalara gittim muska yazdırdım yok 3sene önce kimyasal gebelik yaşadım adet olduğumda parçalar düşüyordu içimden.Doktorlar isteme çok istiyorsun ondan olmuyor diyorlardı testlerim temiz çıkıyordu.En son evimizi yaptırdık Bursa da Ziya Çetin e gitmek için eşimi zorla ikna ettim özel diye gitmek istemiyordu eşim ama evimizi yaptırdık artık çocuk istiyorum yeter dedim doktora gittik doktor neden bukadar beklediniz neden daha önce gelmediniz dedi.bebeğin oluyor ama adet oldukça bebek düşüyor anlamıyorsun dedi anlıyorum ama birşey yapamıyorum dedim.Matofin ilaç verdi femara ilaç verdi 2 kere aralıklı kullandım hamile kalmadım o aralarda eşimle problemler yaşıyorduk düzenli ilişki olmadı gebelikte olmadı,beni rahim filmine gönderdi Uludağ üniversitesinden randevu aldım doktora yalvara yakara adet olmam gerekiyordu o zaman çekilecekti rahim filmi adet olmak için dualar ettim 2ay adet olmadım yeter artık dedim sağlık ocağında kan testi yaptırdım gebelik yok tarlusal ilaç aldım kullandım yine adet olmadım sağlık ocağına gittim söyledim doktora biraz daha bekleyelim kan testi yapalım yine negatif çıkarsa tekrar tarlusal yazayım dedi kızım anne sen hamile olduysan dedi internetten araştırdım tarlusal kullanıp hamile kalan çok kişi var hemen kızımla gidip gebelik testi aldım mübarek cuma günü testi yaptım ama hamile olmadığımdan okadar eminim ve adet olmayı okadar çok istiyordum ki kızım anne 2cizgi diye bağırdı ben şok hemen doktora gittim kese oluşmuş bebek burda demez mi doktor artık ben o ay adet olayım diye bekledim bebek istemekten vaz geçip hayatı yasadim ondan mı oldu eşim evimiz olsun borcumuz bitsin o zaman bebeğimiz olsun demişti kızımdan sonra onun duası mı tuttu bilmiyorum.Çünkü evimizin borcu bitti 1hafta sonra hamile kalmışım.Diyeceğim o ki bekleme bebek oldu olucak diye bekleme ve eşine de kendin de tövbe istiğfar edin belli mi olur aklınıza gelmez bir dua etmişsinizdir kabul olmuştur.Keske benim aklıma gelseydi tövbe ettirirdim eşime gecmis gün unutmuşuz öyle dediğini