Buseirgit Hacer-duman ben dove sabun kullanıyorum sadece. Gebelikten önce düzenli cilt bakımı yapıyordum. Doğumdan sonra tekrar devam ederim inşallah.
mervemurat16 Hacer-duman bitkisel veya vegan yüz temizleme jelleri kullanabilirsiniz .Ayrıca güneş kremi kullanırsanız leke oluşumunu engellersiniz
Ezel16 Hacer-duman Garnier kağıt maske haftada 1 kez .. Mine Hanımın Arnavut kremini sürüyorum el yapımı her akşam yatmadan önce.. Bazen de Nivea Vegan olanından yüz peelingi yapıyorum..
Damlaozzz Hacer-duman Ziaja markasının doğal içerikli jelini bide toniğini kullanıyorum oda düzenli değil hamilelikte çok sık kullanmamaya başladım
gammzeeaa mervemurat16 5 haftalık hamileyim normal cilt rutinimle devam ediyorum ( yüz yıkama jeli c vitamini serum vb ) değiştirmem mi gerekiyor
Suey Bebek şampuanıyla yüz yıkama saf gül suyuyla tonik ve güneş kremi gebelikten öncekiler hep kimyasal
Becem Suey bende gül suyuyla yüzüme tonikledim sonra da pişman oldum ya doğum lekesi olur diye bıraktım 😞
Tugces09 Akşamları gül suyuyla cildimi silip tonik yapıyorum. Gündüzleri de güneş kremi. İlk başta bilmedigimden serum falan kullanmıştım bıraktım hepsini…
Ozlem3737 Ben görkem karmanın güneş kremini kullanıyorum satıcıya sordum hamilelikte kullanılabilir dedi
mucizemmm29 Ben güneş kremi olarak solenta pregna yüze temizleme olarakta caudalie köpük kullanıyorum çok memnumum 🙏🏻
Mommyy0668 gammzeeaa retinol içerikli ürünlerden kaçınmanız gerekiyor ben diğer içerikleri kullanıyorum
mervemurat16 gammzeeaa ben hep bitkisel vegan kullanıyordum belki bazı maddeler hormonlar değişiminden dolayı yan etki yapmasın diye
incismom Gündüzleri mineral filtreli kullanıyorum sirenol ve maruderm marka. Akşamları da yağ bazlı ve su bazlı temizleyici kullanıyorum. Serum olarak asitleri çıkardım sadece rutinimden
Akkdkxjdndbn Doktorum bana cilt bakımı da dahil serumların hepsini yasakladı. Sadece güneş kremini önerdi. Retinol, Aha Bha, c vitamini serumları da aynı şekilde yasakladı.