Hamiş annelerim Rabbim hepinize benim ki kadar rahat bi doğum nasip etsin. Sabah 5 buçuk gibi tuvalete kalktım yatağa geçerken suyum geldi bi kısmı sonra belirli aralıklarla iyice ıslandım ama hiç sancım yoktu evi topladım duş aldım eşimle kızımın yanına uzandım 9 gibi adet sancısı gibi on beş dakikada bir vurmaya başladı ama dayanılmıcak gibi değildi. Hastaneye geldik açılmam 7 cmdi doktor iyi arabada doğurmadın dedi 😂 acilde nst dogumhanede nst en zoru cihaza bağlıyken sancı çekmekti ama çok şükür çok uzun sürmedi toplamda şiddetli bir saat sancı çektim şükürler olsun sağ Salim kucağıma aldım🥰 bu kadar rahat doğurmamın en büyük sebebi sürekli yürümek merdiven çıkmak ve bolca dua oldu Rabbim hepinizi bir nefeste kurtarsın inşallah 😍
Çokkk pozitif doğum hikayem 😍
Mlkdznlll dariis bize insaAllah, kaçıncı jhaftandaydin
Mlkdznlll masallah sağlıkla büyütün Allahım darısı başıma normalden çok korkuyorum haftaya kadar insallah çatı muayenesine kadar 😂sancım tutar kendimi bir anda normal doğumda bulurum insallah öyle dua ediyorum ama yine de hayırlısı herkes yapamazsın yapamazsın diye psikolojikmen çökertti beni
Kullaniciadi123 39 +4 canım
Damlaozzz hiç korkma Rabbim kolaylığını veriyor😍
Hilallaylizz yaparsın kendine güven canımm🥰
Mlkdznlll hiç güvenmiyorum 😂
Mlkdznlll 15 dkda bir vuran sancılarla mı açılma 7 cm oldu ? Bende Şuan sancı çekiyorum 7-10-12 dkda bir geliyor düzensiz şekilde dayanılmayacak gibi olmadığı için evde bekliyorum Şuan acaba beklemeden gitsem mi😱
Maşallah ne güzel ❤️ darısı bizlere inşallah
Mlkdznlll kuzum bugün kanamam oldu doktor yatış verdi ama hiç acilmam yok sancimda çıkmadı doktor sabah kanamaya göre bı yokmizlryecekmkanama uzunnsurerse sezeryan olabilir, korktummbende hiç acilmam yok bebek iri dedi şimdi doğsan iyide olur dedi ama bakalim
Babypp ikinci doğumum canım
Haticekrks evde dayanabildiğin kadar dayan ben suyum gelmeseydi yine gitmicektim çünkü doğumhanede o sancıyı tek çekmek istemedim Rabbim senide bir nefeste kurtarsın inşallah
Kullaniciadi123 benim bebeğimde iriydi Rabbim yardımcın olsun inşallah sezeryans gerek kalmadan tek nefeste kurtulursun canım
Tumayy amiiin inşallah 😍
Mlkdznlll amin insaAllah, bende çok yürüdüm çok merdiven inip çıktım beşinci katta oturuyorum asansör olmayan bı bina her gün inip çıktım ama muayenede doktor hiç açılma yok dedi belki iki gün sonra felan acilmam olur kanamam hiç olmadı yatistan beri