basakc36 Merhaba kızlar nasılsınız. Ben yumurta yiyemiyorum hamile olduğumu henüz bilmiyorken tiksinmiştim şu an 18 haftalık olacağız ama yiyemiyorum. Bir diğer konuda su çok su tüketemiyorım bebeğe zararı olacak diye çok korkuyorum:(
Hulo2105 basakc36 ben normalde de asla su içemezdim şimdi yine içemiyorum çok üzülüyorum. Bebeğimde bir sorun yok çok şükür
Lenay223 basakc36 suyun tadını değiştirecek şeyler koyun surahinin içine mesela ben salata yada elma atardım aromatik olduğu için öyle güzel oluyor suyu ihmal etmeyin
Arelmom_ basakc36 bol bol kavun özellikle karpuz ye suyu belli aralıklara bölmeye çalış mesela saat başı 1 bardak yada 500 şişe o şekilde yapabilirsin bende su çok sevmem 2 ye zar zor ulaştığım oluyor ama bebeğimin suyu çok şükür yerinde bide doktorum karpuz kavunu söyledi hem su içiyorum hem bol bol karpuz yiyorum
M_glsm basakc36 evet canim zararli ama bende ayni sekilde icemiyorum su kendimi zorlayinca midem bulaniyo ama cok sukur bebegimi sap saglim kucagima aldim
ozlemozlem66 Tabiki zararı olur allah korusun direk idrar yolu enfk sebebi lütfen zorlayarak için ben enfk erken doğum yaptım….
basakc36 Hulo2105 bende öyle sanki hiç susamıyor gibiyim.idrar yolu enfeksiyonu çıkmış inşallah zorla da olsa içeceğim
AjdaDiri basakc36 bende çok içemiyorum ya günde en fazla 2 bardak 24 haftalık hamileyim sabahtan beri sol böbreğimde bi ağrı girip çıkıyor bıçak saplanır gibi aldım suyumu baş ucuma
Zseda basakc36 Ben günde 1 bardakla günümü geciren biriydim 😀 su yokluğunu asla anlamazdim,sevmezdim. Ama hamilleikte zorlamak zorunda olunca şu motivasyon matarasi dedikleri şeyi aldim gerçekten onun sayesinde içiyorum. Hep yani basimda günde 2 litre bitmiş oluyor. Hatta öyle alisti ki vücut direk kendi istiyor. Sizde büyük Bi matara edinin gözünüzün önünde dursun hep
basakc36 Zseda ilk üç buçuk ayım o kadar zor geçti ki hayattan soğudum resmen 😂 mataram var zorlada olsa içeceğim analık bunu gerektirir 😂😂
Zseda basakc36 Valla 5 ayını kusarak,yemeyip icmeyerek gecirmis biri olarak o zorluğu bilirim 😂 ama su çok önemli gercekten. Zorlamak lazim,sonra alışıyorsun zaten
Arss basakc36 hamilelikte su çok önemli canım taze nane küçük bi limon koyabilirsin su sişesine aroma veriyo güzelleştiriyo bide ben başlarda bardakla içiyodum son 1 aydır cam şişeyle içiyorum daha çok içiliyo sürekli elimin altında olunca ve hesaplamasıda kolay oluyo günlük 3 lt hedef koyuyorum kendime ve içiyorum başlarda zorlandım ama şimdi alıştım içmediğimde hemen susuyorum
251211 basakc36 bende öyleydim peynirle yumurtayı karıştırıyorum yani yumurtanın tadını bastırıyordum hep suyu da 0,5 lk alıyorum dolaba koyuyorum soğuk soğuk içebiliyorum diğer türlü olmuyor bardakla 1,5 l ile falan birazcık zorla zamanla alışcaksın ☺️
basakc36 251211 ay evet serin soğuk su yine bi nebze içilebiliyor sıcak su daha çok mide bulandırıyor sanki
251211 basakc36 evet normalde asla su içemem midemi bulandırıyor seni rahatsız etmiyorsa serin serin 0,5 lk şişe iç çok rahat oluyor dene derim