kizlar ozelde paraliymis devlette bedava ozeldeki doktorum eczaneden alcaksin hepsinde yok falan dedi devllette yaptiran ozelde yaptiran ilac fiyati nekadar pahalimi acaba

ESMAARAS ne alaka be bende özele gidiyorum hatta gittiğimde siz bekleyin ben eczaneden iğneyi alıp gelcem kalmamış dediler

ESMAARAS İki özele sordum biri 5500 dedi biri 5000 dedi devlette ücretsiz yaptırdım

ESMAARAS Aynı gün oldum kadın doğum doktoruna gittim iğneyi vurulcağımı söyledim eşinizin kan grubu kartının fotokopisini istiyorlar sadece sonra kadın doğum acile geçtim yarım saat acilde bekledikten sonra iğneyi yaptılar işlem bitti ağrısı vs olmadı iğnenin aynı gün halledilen basit bir işlem

ESMAARAS 7 haftalıkken falan kanamam oldu ekim ayında acil olarak özelde vuruldum 550₺ di. 28.haftamda devlette ücretsiz vuruldum.

ESMAARAS ben devlette yaptırdım randevu aldım rastgele bi doktora kan uyuşmazlığı iğnesi için geldiğimi haftamın geldiğini söyledim önce bebeğe baktı sonra kan vermem için kağıt verdi verdim öğleden sonra sonuç çıktı eşimin kimlik fotokopisi ve doktorun onayladığı kağıtla acilde olup çıktım hemen

Yaprakdokumuseverr merhaba, özelde olduğunuzda reçete vs yazmış mıydı doktor ? Bana mor reçete yazacağını onunla beraber eczaneden iğneyi alacağımı söyledi, onda da ücret ödeniyor mu acaba bilgim yok ona göre bende devlete gideceğim

Esim banada recete yazcam dedi ama 100 200 deilki 2000 falan sanirim bedavysa devlette ayni igne denemek lazim

• Esim bunu yanıtladı.

Esim hayır öyle bişey olmadı acil kısmında hemen vurdular iğneyi. Gittiğim hastane sgk anlaşmalı o yüzden sanırım daha uygun. Pendik medipole gidiyorum

ESMAARAS bende eczane arayıp sordum ortalama bi fiyat öğrenmek için ama bi fiyat vermediler, devlet hastanesi biraz uzak o yüzden 100-200 bişe olsa alırım diye düşünüyorum ama fazlasına yazık günah bedavası varken

ESMAARAS 28. Haftada gel demişti zaten kan veriyosun eşimin kan grubunu yazan kimlik varsa kimlik ehliyette yaziyodu bzm ehliyet bide bzm kimlik fotokopisi istediler yatış gbi evrak hazırladılar hemen oldum kndini iyi hissedince gdeblirsin ddiler gttim hemen

ESMAARAS Bizim özelde burda 700 tl dedi acilden vuruluyormuşuz devlette şehir hastanesinde yanı ücretsiz oldum

Yaprakdokumuseverr ayy iğneden korkuyorum ben yaa. Sezeryandan korkmuyorum iğneden korktuğum kadar. Benimde 5 günüm var inşallah vurulmaya