Arelmom_ 24 haftalık hamileyim sanki bugün hiç oynamadı dondurma yedim çikolata yedim şimdi de karnıma vuruyorum sanki böyle ya uykulu hafif pıt yapıyor normal mi bebekler bu haftalarda 1 gün hissedersen 2 gün uyuyabilir diyorlar ama korktum
DuyguOzlem Arelmom_ evet normal endişe etme strese sokma kendini. Bende 23 teyim bu hafta hareketleri azalmıştı konrole gittim 2 gün önce gayet sağlıklı uyuyordu sıpa 😂 eminim seninkide uyuyordur saglikla gelsin inşallah 😊😊
Hhjkk Arelmom_ ben de 22 haftadayim aynı sey bugün bana da oldu bi hareket ediyor gibi oluyor ama bugün genel anlamda sakin 😂
Arelmom_ DuyguOzlem evet bende geçen hafta gittim gerçekten gülümseyerek uyuyordu bugün koşturmaktan gün içinde hissedemedim muhtemelen yoruldu benimle ama annelik işte nasıl korktum teşekkür ederim güzel yorumun için içim rahattı 🥹🥹
DuyguOzlem Arelmom_ rica ederim . Sen ne hissedersen bebekte onu hisseder o yüzden böyle durumlarda strese sokma kendini pozitif düşün her zaman 🙏🏼🙏🏼
Arelmom_ Hhjkk yapmadığım şey kalmadı resmen parmaklarımı karnımda gezdirince vuruyodu hemen bugün hiç tepki yok artık nasıl uğraştıysam hafifçe bi dokundu yeter der gibi ☺️
Hhjkk Arelmom_ sizin bütün yaptıklarınızı ben de yaptım bugün uzaklarda ayni şeyleri yaşamışız 🥲. Dondurma yedim çikolata yedim pıt pıt vurdum. Dolunay bizim minikleri de etkiledi sanırım 😂 güzel düşünelim 🥰
Arelmom_ DuyguOzlem o kadar doğru ki benim paniği bırakıp gerçekten pozitif olmam lazım bebeğim için 🙏🏻
Arelmom_ Hhjkk aynı şeyleri aynı duyguları yaşıyor olduğunu bilmek bile insanı rahatlatıyor 🥹aslında normal olduğunu bile bile korkmak sanırım bu annelik ☺️
Hhjkk Arelmom_ tabii ki öyle. Onların varlığını öğrendiğimiz günden beri içimizde hep bir korku, telaş, mutluluk, heyecan 🥲 bundan sonrası hep böyle karışık duygular olacak gibi muhtemelen 🥰
odtz Arelmom_ ben de 24 haftalığım dün çok az hareket etti akşama doğru biraz sabah uyanınca hep hissederdim bugun o da yok hemen endişe ediyor insan ama bekleyeceğim gün içinde bakalım :)
sevaldqn1 Arelmom_ bu haftalarda hareket azalır canım sen gene de kontrol ett gün içinde 15 kez hareket say etmezse de bir acile gidip bakip icini ferahlata bilirsin
Arelmom_ sevaldqn1 dün geceye kadar neredeyse gün içinde oynamadı yada o koşuşturmadan ben anlamadım gece biraz oynadı ama zaten doktora gittiğimde bu haftalarda bebeklerin derin uyuyabileceğinden 1 gün net hissedip 2 gün hissetmeyebileceğimden bahsetmişti ama yinede panik yaptım ister istemez bugün mesela minik tekmelemelere uyandım ☺️
Gizem9688 Arelmom_ benim de öyle oluyor. Bazen ayaklari yukari cevirip güm güm vuruyor karnımın dışından bile gorunuyor. Şu 2 gundur asagi çevirmiş bagirsaklarima mesaneme dogru. Sanki gaz hareketi gibi minicik hissediyorum sadece. Su an yerleri bol oldugu icin dönüyorlar surekli bence
Arelmom_ Gizem9688 ah evet aslında çok mantıklı hiç o açıdan düşünmemiştim kimi zaman bende minicik hissediyorum hatta gaz mı bebek mi karasız kalıyodum dediğiniz gibi yerleri bol muhtemelen dönüyorlar
odtz Arelmom_ ya ben de dün gece hissettim tekme sabahtan beri minik rahim üçgenimde seğirme gibi oldu biraz o kadar yine sanki hiç yok gibi ama doktorunuzun yorumuna mutlu oldum çok da telaşlanmamak lazım o zaman
Arelmom_ 1203sh ben 20. Haftamda tam tekmeleri hissetmeye başladım ama 18-19 haftalarımda karnımda pıt pıt oluyordu aslında o bebek hareketiymiş daha minik olduğu için ayakları yetişemeyince keseye pıt pıt yapıyormuş çok sonradan anladım