Damlaozzz Kızlar Nst ye kaçıncı haftada giriliyor? 3 hafta sonra randevumda 33+0 oluyoruz girer miyiz bilmiyorum doktor bişey demedi ama merak ettim
Burcu-2634 Damlaozzz 34 35 gibi başlıyordu galiba yanlış hatırlamıyorsam ama bir sorun varsa erkende olabilir tabi diye düşünüyorum
Zeyyno_ Damlaozzz Ben ilk gebeliğimde 32.haftaydi sanırım girdiğimde sonrası 35-37-38-39diye gitmişti
Damlaozzz Burcu-2634 Çok şükür şimdilik birşey yok ama bakalım gel şu hafta demedi hiç merak ettim demeyince
Damlaozzz Eceninannesii hadi ya bizimki bişey demedi 36da çatı muayenesi yapıcam dedi sadece başkada bişi yok 🤷🏼♀️
Burcu-2634 Damlaozzz bana da özel olarak nst tarihi vermemişti doktorum rutin kontrol zamanı nst ye bi bağlayalım bakalım demişti sizin de belki gittiğiniz de olabilir ilk nst
Eceninannesii Damlaozzz 33.haftada gittiğinde doktor büyük ihtimal nstye sokar..Özel olarak söylemiyor ben ilk hamileliğimden biliyorum ☺️birde doktorun yanındaki ilgilenen hemşire söyledi ,ilk nst ye girer sonra doktora gelirsin dedi
Zeyyno_ Damlaozzz Sorun değil ya randevunuz 33.haftadaysa zaten o zaman da nstye alır sizi ondan sonra sıkı takibe alır zaten iki hafta sonra gel yada hafta bir gel der yani
Burcu-2634 Damlaozzz inan edilir 2. Gebeliğim ama sanki ilkmiş gibi test zamanlarına internetten bakıyorum bi sorun olduğunda burada sorulmuşsa cevapları okuyorum her hamilelik cidden farklı oluyormuş 🙂
Tansusercan Benim kontrolum 32+3 deydi nstye git burdan dedi doktorum yabi sen muayeneye gittiginde seni yönlendirir onun icin gun soylemiyolar ilk girceginde
Burcu-2634 Damlaozzz ay bide o ilk kucağa alış var ya ben kızımı ilk kucağıma aldığım da şimdi onunla birlikte doğup nefes almaya başladım dedim ay bak çok heycan yaptım 2. Bebişim de erkek bakalım bunda nasıl bi duygu seli yaşıycam bakalım 🥰
eceyc314 Damlaozzz benim suyum fazla diye 29da 31 de nst girdim. 29 da çok kısa sürdü. Kalp atışı takibine baktı doktorum 5 dk falan. 31 de normal nst ye başladık.