- Düzenlendi
Kızlar son kez başka bir doktorda üçüncü kez aşılama deneyeceğim sizce şansım yükselir mi sizlerin hemen tuttu mu veya benim gibi üçüncü defa deneyip tutan var mı aranızda
Kızlar son kez başka bir doktorda üçüncü kez aşılama deneyeceğim sizce şansım yükselir mi sizlerin hemen tuttu mu veya benim gibi üçüncü defa deneyip tutan var mı aranızda
Yanıt verirseniz çok sevinirim 🙏🏻🙏🏻
ssa239688 ben bir defa yaptım doktor da söyledi tutma ihtimali düşük diye keşke de yaptırmasaydım tutmadı maalesef 2. Ti yaptırmayı da düşünmüyorum
ssa239688 benim ilk aşılamamda tuttu. Ama biz çok pimpirikliydik ilk 3 gün banyo yapmadım, su tüketimimi 3L kadar çıkarmıştım, ev işi hiç yapmadım hep eşim yaptı 1 kere bile eğilip uzanmamışımdır, meyve sebze tüketmeyen ben her gün meyve sebze yedim bunlara dikkat et 3. De inşallah tutar bu sefer ❤️
ssa239688 ben 4 kere yaptım canım kimyasal bile olmadı nasip tamamen 🌸
Zeyneptekin1 Acaba neden düşük gördü ihtimali sizin ? Pcos falan mı var hayırlısı hakkımızda gerçekten
Angel161023 çok sevindim senin adına 🌸🌸🙏🏻 Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin. Bu sefer bende daha dikkatli olmayı düşünüyorum hatta çalışıyorum yıllık izine çıkıcam öneriler için teşekkürler
pnarpnar35 Çok haklısın ama insan şansını denemek istiyor yine de ben de ikinciyi bile yapmam diyordum ama şimdi bakıyorum hevesle üçüncü aşılamayı bekliyorum inşallah olur Allah isteyen herkese nasip etsin
ssa239688 dene tabi ki canım zamanı geldiğinde birseyler sebep oluyor illa ki ben tüp bebek hakkı kazanmak için 4 tane yapmak zorunda kaldım ama her ay umutlarımız tazeleniyor zaten umut olmadan olmaz belki senin 3.de tutacak belli mi olur amiin insallah ❤️
pnarpnar35 inşallah canım benim bu ay hepimize uğurlu gelsin inşallahh 🙏🏻🙏🏻🩷🩷🩷🌸🌸
ssa239688 hayır hiçbir sorum yok elhamdulillah sadece aşılama oranı genel olarak tutma ihtimali zaten %15-20 o yüzden düşük dedi yani
Zeyneptekin1 hayırlısı artık canım ne diyelim