Eceninanne Dilaraxxsaglam Mervesoku Kızlar merak ediyrm 3. Gebelikte cinsiyeti ogrenmeden once kendiniz bıldınızmı. Benim de bır oglum bir kızım var. Gebeligimde oglum sagda ve canım hep tatli ıstıyordu kızım solda eksi ıstıyordum hep bulantı kızımda dogums kadar surdu. Sımdı 9 haftalık hamileyim kız belirtisi var bende muhtemelen kızım olucak . Sız anladınızmı tahmin ettiniz mi cinsiyet ı
Dilaraxxsaglam Eceninanne ben ilk ikisinde de hissettim ve doğru çıktı bundada erkek hissediyorum bakalm nolck
Mer3459 Eceninanne bendede ole oldu ekşi yedim hep kesin kız dedim çünkü oğlumda tatlı cok istiyordum kızda ekşi bu bizim kafaları yaktı pasta bile yiyemedim ama erkekmiş 😂😂😂😂
06Canan Dilaraxxsaglam Ablamın 3 kızı var 17 14 12 yaşlarında şimdilerde bebek istiyor eniştem istemiyor yapmak istiyosanız yapın derim ben
Dilaraxxsaglam 06Canan valla bence yeter ya cocuk demek senin hayatının bitimi başka birine hayat vermek demek sürekli fedakarlık ediyorsun kendinden geçiyorsun 6 senelik evliyim her sene ya hamileyim ya emziriyorum 🤦♀️
Mer3459 Dilaraxxsaglam evet 😂😂alışacağız rahata cok alışmıştım bunca yıl sonra verdi Mevla hayırlısı bakalım 🩵
1anne3bebe Dilaraxxsaglam o yüzden napıyoruz bu doğumda bir aksilik çıkmazsa tüplerimizi bağlatıyoruz 😄
Dilaraxxsaglam 1anne3bebe yani benim yaşım çok genç bağlarlar mi bilmiyorum bide dinen caiz değil ama bakamayacagin sorumluluğunu alamayacağın çocuğu dogurmakda günah bence.
06Canan Dilaraxxsaglam bana göre iki çocuk yeterli diye düşünüyorum tabiki yapanada bakanada helal olsun 😂rabbim bi kız evladı vermişti şimdi bide erkek annesi olacam yeter iki meyvesinide tattıracak rabbim isteyenlere nasip etsn
Eceninanne Mer3459 ya bende kiz hıssıyrm dıyrm ama bazende dıyrm erkek heralde. Kızımda ve oğlumda kolayı ağzıma sürmedim özellikle kızımda simdi kola görünce gözlerim kalp oluyor. Canım tatlıda ıstyr eksi de anlayamadım pek .
Dilaraxxsaglam 06Canan bende öyle diyordum ama rabbim nasip etti emanetine bakmak düşer bize ilk istemiyordum 3.yu artık kabullendim ya rabbim bana kizarda bebekle ceza verirse die o kdr korkuyorum.ki
oykualya Dilaraxxsaglam e seninkide iyi 😂😂 şükür de benim kızım teki 5 yaşına gircek diperi 4 aylık ve 3. Bebeğe gebeyim 3. Aya giriş yaptık 😂kaza kurşunu
Dilaraxxsaglam oykualya Her yaşta zor valla ister kucuk ister büyük rabbim hepimizin yardımcısı olsun .
Dilaraxxsaglam 06Canan önlem alinsada rabbim vermek istese de veriyor hiç bir yöntem 100 de 100 korumuyor.ki