Buseirgit Bence biraz yorgunluk biraz da psikolojik insanı. Beyni yorulunca bedeni daha ağrılı oluyor.
3.gebelikte neler hissediyorsunuz !!? Yada 3 cocuk anneleri??
- Düzenlendi
Dilaraxxsaglam ilk iki çocuk arası 7 yıl ara bırakıp sonra şak diye üstüste doğurmam şoku 🤣 sizinki daha zor vala . Kızımın az da olsa desteği oluyor. Getir götürümü yapıyor en azından .
1anne3bebe 7 yıl aradan sonda iyi cesaret etmssnz insan rahatlığa alışınca bida düşünürmü bilmiyorum hiç bir doğum kontrol yontemide etkili degl Yaşımız da genç bakalm ne olacak djdjdjej 😂
Dilaraxxsaglam ben de patlatıyım bombayı o halde benim bu da oğlan üç tane oğlum olacak yani 😂😂😂😂
Dilaraxxsaglam yaş aralıkları nasıl
48lipastelboya Allah ecir sabır versin valla erkek bebesi zor ..
Kayramelisa97 4 ile 22 aylik
Dilaraxxsaglam iyi büyümüşler
Dilaraxxsaglam bence asla ve asla kafaya takmamak unutmak evet çok zor biliyorum ama tek çare bu. Evlendiğimiz günden beri hiç korunmadık kendi ne zaman gelirse gelsin diye 7 ay olmuştu evleneli hala yoktu artık çocuk istemesem bile belkide neden 7 aydır olmuyor diye takıntı yapmıştım doktora gittim bi sorun çıkmadı kendimi adetim geçmedem bile test yaparken bulmuştum iş kötüye gidiyordu ve zor olsada aklımdan yavaş yavaş çıkardım normalleştim ve hiç aklımda olmayan bi anda adetimin geçtiğini bile anlamadan hamile kaldığımı öğrendim şaşırtıcı bi hamilelikti benim için çünkü aklımdan düşüncesini çıkarmıştım kesinlikle kafada bitiyor şimdi ikinciye hamileyim oda hiç aklımda ve planda yokken geldi😍
Dilaraxxsaglam valla üçü bilmiyorum ama ben ikinci de bile zorlanıyorum sanki ilki gibi değilim 😬
- Düzenlendi
Dilaraxxsaglam benkimkide süpriz bebek asla asla yapmam diyordum büyük konuşmuşum çok öğrendiğimde üç gin kimseye söyleyemedim bollll ağlamalı üç gün geçirdim 😂
Oğlum 17 kızım 13 yaşında hamileliğim epey zor geçiyor 33 haftalık olduk ama heyecanla bekliyorum çevremde herkes allahtan hiç istemiyordun diyor aşırı heyecanlıyım çok zor olacak bu denli aradan sonra ama bana hepimize çok iyi gelecek oğlusummmmm❤️
Dilaraxxsaglam kac haftaliksınız suan .
Mervesoku
Kızlar merak ediyrm 3. Gebelikte cinsiyeti ogrenmeden once kendiniz bıldınızmı. Benim de bır oglum bir kızım var. Gebeligimde oglum sagda ve canım hep tatli ıstıyordu kızım solda eksi ıstıyordum hep bulantı kızımda dogums kadar surdu. Sımdı 9 haftalık hamileyim kız belirtisi var bende muhtemelen kızım olucak . Sız anladınızmı tahmin ettiniz mi cinsiyet ı
Dilaraxxsaglam Ablamın 3 kızı var 17 14 12 yaşlarında şimdilerde bebek istiyor eniştem istemiyor yapmak istiyosanız yapın derim ben
Meliha09 Rabbım yokluğunu aratmasın olsalar bi dert olmuşlar bin dert.
Mer3459 bayq buyukmusler asıl biraz sizinki zor olck gbi uyku düzeni fln.
Dilaraxxsaglam o yüzden napıyoruz bu doğumda bir aksilik çıkmazsa tüplerimizi bağlatıyoruz 😄
Eceninanne ben ilk ikisinde de hissettim ve doğru çıktı bundada erkek hissediyorum bakalm nolck