Bltcansu Urla Devlet Hastanesi, Nagihan Eskin Demireli , doktordan da hastaneden de çok memnun ayrıldım

Bltcansu Dokuz Eylül üniversitesi Hastanesi’ne gidiyorum. Riskli gebelik geçiriyorum. Çok beklentide olmadan gittiğim için memnunum. Biri ölü iki doğum yaptım. Yine yakında doğumum var. Asistan Doktorları seviyorum hepsi çok şirinler bence😊Bilgi almak istediğim konuda soru sorunca net cevaplar alabiliyorum. Dogumhanesi 4 ayrı odadan oluşuyor. Herkes tek odada kalıyor. Temiz ve yeterince ilgililer bence.

Esiraa eşrefpasa Hastanesindeki doktorum şehir Hastanesi’nde detaylı ultrason yaptırabilirsin demişti teşekkür ederim ikisinden birine giderim

Bltcansu evet iyi oluyor gerçekten diğer odaları pek duyamadığından psikolojik olarak etkilenmiyorsun. Servis odaları tekli ücretli olan var iki tane. Boş bulmak pek mümkün değil. İkili oda denk gelirse ücret vermeden de kalabiliyorsun ama genelde ücretli oluyor. Diğer odalar da 4 kişilik ücretsiz.

Zeynepacar35 evet bende özele arada bir bebeği daha iyi görmek için gidiyordum ama yılbaşından sonra gitmedim.asiri artış oldu muayene ücretinde. Dokuz Eylüle devam tamamen😊dün kontrolüm vardı serklajim alındı. Doğumum da yakın artık😊siz kaç haftaliktiniz?

Bltcansu yalnız o hastanede kadın doğum.uzmani değil perinatoloji doktoru yapıyor detaylı ultrason

Kbrbydk bir şey soracağım canım bende 9 Eylül takipliyim bugün detaylı ultrasona girdim asistan doktor yaptı riskli gebe poliklinigindeki, bundan sonra o doktor bana bir daha bakmayacak mı hep mi gebe poliklinik bakacak doğuma kadar