Gamze_yavrukus 38+1 olduk iki gündür belde adet ağrısına benzer bi ağrı başladı bende bi sabırsızlanma var alt kasıklarimdada bir ağrı var ilk çocuğum kızlar bi an önce doğsun istiyorum bundan sonra ne yapmamızgerekiyor tecrübeli anneler yazsın lütfen ha geldi ha gelecek diye meraktan catliycam 😂😂🤣 hem korku hem heyecan hemde mutluluk üçübir arada 😍❤
Gkccc Vethekelif amin canm inşallah ama doktorumda bana aynı yorumu yâptı normal doğımm sancın gelirse eğer bunu gerçekten hissedersin ve doğurursun diyor 😂😂😂 yalancı sancı bence onlarda hayırlısı inşallah beklemeye devam son 10 görünüyor bakalım ne olacak her gece bu gece mi acaba diyorum 🙈🙈
Gkccc hayathayal yine perine falan iyi yapmış canm aynen ya bende gebelik okuluna gidiyorum egzersiz yapıyorum hala yook🙈🙈🙈
Ceyy Btugl oo maşallah ama yanılma payı oluyor benim görümce mi 4 kilo diye sezeryan a aldılar. Çocuk 3600 oldu🙈
Btugl Ceyy inşallah cnm doktorumda dedi yanilma payı olabilir 3500 olur 4500 dedi😂😂ilk oğlum 4050gr doğduğu için biraz tirsiyom🤔
ElifKabackYldrm Makbuss canım suni sancıda bsy yok korkulacak Bsy yok ben öyle çok sancıda çekmedim ama o çatala çıkıp doğurmak mesele bnce . Benim bebeğimi küveze aldılar dua edin bir an önce kucağıma oğlumu alim 🙏🏻🙏🏻😞
aysess Ceyy ben 39+3 de dogurdum kızlar, hikayemi yazicam fırsat bulunca, hiçbir belirti yokken 7 saat içinde dogumum oldu