Selbi777 Nergislyssa Yaa 😂 ne olcaz biz böyle.Benim düzenli kasılmam başladı iki saat önce falan, belime vuruyor 🥹şiddetlenirse doktora gideceğim
Fatma1606 Selbi777 40+3 olduk sabah 9.30 da yatışım var ne sancım var ne ağrım ilk doğumum 39+2 de olmuştu 😏
Selbi777 Fatma1606 Suni ile başlatırlar 😇 Allah ağrısız acısız kesisiz kucağınıza almayı nasip etsin🧿
Fatma1606 Selbi777 amiinn inşallah çok sağolun siz de sağlıkla aynı şekilde kucağınıza alın inşallah 🙏🥰
Selbi777 Nergislyssa Kuzum şiddetlenmedi bende gitmedim duş aldım bekledim uyudum. Ama bel ve ön tarafta hala adet ağrısına benzer ağrı hissediyorum.
Selbi777 btytgy lohusa lohusa bide bunlarla uğraş.Doyduk sizin sorulara bırak kıcağımdakine doyayım dimi 😄
Elifcan111 Selbi777 40+3 üm ama yalancı sancım bile yok. Bebek kanalda değil. Psikoloji alt üst oldu ilk çocuğum bir de korku var. Artık heyecanım bile kalmadı 😪
Selbi777 Elifcan111 Ya bebeğim , bende de kanalda değil ama sancılarım var.Kanala inerse bir günde normal doğum inmezse sezaryen. Sana ne dedi doktorun peki?