Selbi777 40 olupta bebeği kanala giremeyen bebeler. 2.Mayıs bitiyor ama doğum belirti olmayan Anneler. 3.Sabrı tükenen Mayıs Anneleri toplanın Ne yapacağız öyle? Ne zaman doğacak bu bebişler? 😂
Haticeburak06 Selbi777 güya mayıs annesiyim😅 Son 9 kaldı sürekli nstde 100leri görüyorum Doktorum 3 cm doğumhanedekiler 2 cm açıklık var diyor🙄 sürekli belirti bi işaret verip gelemeyen bi kızım var🫠
btytgy Selbi777 ay herkes arıyor daha doğurmadın mı diye . Diyorum bebiş içerde rahatmış çıkmaya niyeti yok🤷♀️😂 son günlerinin keyfini çıkarsınlar bakalım dr haftaya bi şekilde doğurtucaz seni dedi bekliyorum🙈😂
Aliye35 Haticeburak06 37+5 deyim. Bugün düzenli olarak sancım çıktı. 2 cm açıklıkla. Şuan çok ağrım oluyor ama bebeğin ayağının olduğu yerden direk . Bir de kuyruk sokumum tam. Senin sancın nerden
Rabiul Haticeburak06 sen doğurunca forumdaki herkes kendisi doğurmuş gibi rahatlayacağız biliyorsun değil mi ? 😆😆
Smyr-89 39+5 olduk 2 gündür regel agrısı gibi agrı oluyor bide belim çok ağrıyor ama düzensiz bu gidişle 1 haftadaha gelmicek bizimkisi😨😒
Selbi777 btytgy Valla ya doğurdak yine kurtulamayacaz bu sefer başka sorular çıkacak, sütün mü yetmiyor 😂gibi