umena ayanarta1 yani sizi etkilemek istemem ama Sena isminde ilallah birini tanıyorum sülalesi bile yaka silkmiş durumda 🤯
Gizem-1009 ayanarta1 içinize hangisi sinerse onu koyun siz yetiştireceksiniz güzel yetişirse niye kötü olsun
ayanarta1 Gizem-1009 isim koymak çok zormuş ben ilk çocuğumda hiç düşünmedim direk dedenin adını verdik ilk defa bu süreci yaşıyorum çok önemli bir konu zorlandık baya
gizemvatanseverbal ayanarta1 Karakterle alakalı olabilir, daha önce tanıdığım Sena çok ukala ve patavatsız biriydi. Belki de kızınız prenses kadar zarif ve naif olacak, kötü yorumlara aldırmayın lütfen. 🧚🏼♀️💖
ayanarta1 gizemvatanseverbal 😊😍 inşallah teşekkür ederim İsmin karaktere yansıdığını çok gördüğüm için sormak istemiştim ama hüzne dönüştü 🥺
sevgilikendim Herkesin her isimde tanıdığı kötü insanlar vardır. Benim de yakın çevremde Sena olmasaydı ben de Sena koymayı çok isterdim. Böyle kötü yorumlardan etkilenmeyin derim
Twinsmom16 Bizde ikizlerimize Alina Umay Belis İlay isimlerini koyacagız. İçinize sinmesi çok önemli kimseyi dinlemeyin 💖