Anneler ve anne adayları🤦🏼♀️ Asla başa çıkamadığım bir ağrıyla başbaşayım genital varis dediğimiz olay bende aldı başını gidiyor buna çözüm bulamadık bu yetmezmiş gibi bu kalça yanlarım iç bacak kemiklerim beni benden alıyor sabaha kadar artık ağlayarak ağrılara uyanıyorum yarım saatte bir magnezyum kullanıyorum hiç bir etkisi yok sağa sola asla dönülmüyor yaşayıp çözüme ulaşan var mı çünkü ne gecem ne gündüzüm kalmadı🤦🏼♀️
Ağrılarla başım belada🤦🏼♀️
Nazd1 Türk kahvesi içtiğim gün biraz daha rahatım bir de yanında maden suyu. Bi deneyin bakalım inşallah iyi gelir.
GuzelMelegimm maden suyu hergün tüketiyorum kahvede yani günde 1 tane içiyorum ama iyi geldiğini bildiğimden değil alışkanlıktan işe yaramıyor demekki bende ağırdığına göre🤦🏼♀️
Nazd1 yürüyüş yapıyo musun bi de hareket durumunuz ne? Plates falan deneyin gün içinde bol su için yürüyüş yapın
GuzelMelegimm çalışıyordum daha raporum çıkalı 4-5 gün oldu yeni yeni evdeyim önceden hep çalıştığım için ağrıyor sanıyordum şimdi evdeyim gene ağrıyor🙄 o yüzden öyle düzenli bi yürüyüş halim yok
Nazd1 cnm kaç haftaliksin ve tam neresi ağrıyor nasıl bir ağrı anlatirmisin
Zynp-ela6 32+4 haftalık genital varis var tam genital bölgemin arka kısmında o ağrı yapıyor dendi ama artık bu ağrı özel bölgemin ön kemikleri ağrıyor iç bacak kemiklerim ve tam kalçamın yan kemikleri sanki biri beni soluksuz dövmüşte kırılmkş bütün kemiklerim gibi😓 tam anlatabildim mi bilmiyorum çünkü belimin altına dair her yer ağrıyor 😣
Nazd1 bende 16 haftalık hamileyim de cnm bacak aramda bir ağrı var oradaki kemik ağrıyor sanki yani bacaklarımın dip yerleri ağrıyor içe doğru olan yerleri araştırdım biraz normal vs dediler bebek büyüdüğü için falan dediler de akşamları yatakta zor dönüyorum gündüz de oturup.kalkinca sanki kirleniyor Bi ağrı yürüdükçe açılıyor
Nazd1 Allah Allah inşallah geçer cnm umarım bnmde öyle olmaz çünkü bende kiloluyum bnm ağrılarım da inşallah normaldir ayın 3unde randevum var o zaman doktora soracağım ne diyecek bakalım
Nazd1 anladım cnm bnm Allah yardımcın olsun cnm umarım kurtulursun bu ağrılardan 🤔
Nazd1 Ay inşallah cnm doktora gidip Bi danissaydim içim rahat edecekti hani normal olsun razıyım bu ağrıya napim 😞 yani inşallah geçer de zorluyor bazen az ağrıyor bazen de çok ağrıyor
Nazd1 çalışsanız da hareketli bi çalişma temponuz var mıydı? Bi de hareket edin bakalım yürüyüş iyi geliyor
GuzelMelegimm inanır mısın yürüyüş yaptğım an daha kötü oluyorum sanırım doğumdan başka çözümum yok evin içinde bile yarım saat ayakta kalayım sonrası zulüm
GuzelMelegimm geceden beri gene sürünüyorum işte bakalım doktorum var bugun tekrar konuşacağım😓