Sedef21 Sedabugday evet bugün gittim keseyi gördüm iki hafta sonra yine gelin kalp atışını duyalım dediler
Birprmdk Bende 4+4 üm aynıyız henüz doktora gitmedim betam 2 gün önce 665 çıktı karnıma ara sıra kramplar giriyor ve genel bi halsizlik enerjisizlik halim var
Girlmom Sedabugday bende 5+1 im 🫶 4+6 da gittim 15 gün sonra gel dedi göremedimbirşey o zaman daha net belli olur kese ve kalp atışı dedi
Nisa10 Aşağı yukarı hepimiz aynı tarihlere yakın doğum olacak sanırım Ocak anneleri olucaz yeni yıl ve bebeğimizle olucaz şimdiden heyecan yaptım ☺️
Brcun56 Sizde ne gibi belirtiler var kızlar. Benim düne kadar kasıklaırmda batma olurdu bugün hiçbir şey yok
Bir_tirtilannesii Brcun56 dün kan verdim beta değeri 505 çıktı. İnternetten baktığımda 5 haftalık görünüyor. Daha gidemedim bende hastaneye 🌸 Sağlıkla gelsin minik bebiş 🤍🙏
Girlmom Sedabugday kan değerlerim iyi çıktı guatırım olduğundan guatır ilacı ve folik asit içiyorum sadece
aysenurozdemirr bende 5+2 yim, pazartesi gunu gittim 4+6 oluyor sanirim, keseyi goremedik, beta guzel yukseliyor, haftaya gidecegim bende🌹
EzgiOnurylmz Brcun56 Var. Benim ilk günden beri kasığımda adet sancısı gibi sancılar var. Göğsümde de hassasiyet var. İlk çocuğumda da aynıları olmuştu.