Yasmin444 Brcun56 7+3 benımde sadece 5+3 de kese gördüm kalp atışı daha duymadım haftaya gıdıcem bakalım belırtılerım de sadece üç gündür mıde bulantısı baş dınmem bayılacak gıbı sureklı uyuma ve goguslerımde basen ıgne batması oluyor basende ucu içine giriyor
Brcun56 Çok yakınız Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım. Doktor kontrolüne gitmedim ben daha sen gittin mi
heyben Brcun56 inşallah canım 🙏🤍 ben hemen gittim beklemeyi doğru bulmuyorum rutin kanlara bakılıyor eksik varsa vitamin vs veriliyor progesteronum vs baktırdım keseyi de gördüm 🥹
Havvabektas Gmzgm benim biraz zor 5 haftalikta lekelenme başladı pembe sonra yoğun kanama geçirdim hastaneye yattım şimdi lekelenme hala devam ediyor progestan içiyorum ve dinleniyorum dün tam 7 haftalık kalp atışları duyduk çok şükür Allah tamamına erdirsin hepimizin
Brcun56 Kızlar benim düne kadar ara ara kasıgımda batma oluyordu. Başkada belirtim olmadı hiç. Ama bir gündür hiçbir belirti yok. Sizde böyle olduğu oldu mu korktum biraz
heyben Brcun56 devlette göremiyorlar canım cihaz kaynaklı, özel klinik var oturduğum yerde beta 1000üstüyse görünüyor orada gördüm devlet randevum haftaya 🥹
Sedef21 Sedabugday evet bugün gittim keseyi gördüm iki hafta sonra yine gelin kalp atışını duyalım dediler
Girlmom Sedabugday bende 5+1 im 🫶 4+6 da gittim 15 gün sonra gel dedi göremedimbirşey o zaman daha net belli olur kese ve kalp atışı dedi