Hilallaylizz susaMom_ bende özele gidiyorum da işte sadece düşünüyorum 🤷🏼♀️nasıl olcak gurbetteyim kimse yok yanımda annemler gelecek kuzenimin düğünü var bayramda son ana kadar beklesem annem erken gitmek zorunda kalır ben bebekle tek naparim kafamda bin bir türlü soru 🙄insallah kızım erken gelir de çok ileriye kalmam bir anda kendimi normal doğumda bulurum 😂çok istiyorum çok hızlı geçsin istiyorum
susaMom_ Hilallaylizz Valla canım ayarlayacaklar bı zahmet bı 10 günde olsa dursa senin işini rahatlatır
Nuurr_00 Hilallaylizz o vücuduna bağlıymış aslında bende dün doğum yaptım sabaha karşı normal doğum olacaktı açıklığım hızlı izlerliyordu ama vücudum sancıları kaldıramadı. Her sancıds başım döndü bayılmanın eşiğinden döndüm.o yüzden son anda sezeryane karar verdim.
Hilallaylizz Nuurr_00 bende ondan çok korkuyorum işte o kadar sancı çek sona gel gidip sezeryana gir ablam öyle oldu eltim yengem o yüzden korkuyorum bundan
dogurangaplumba Hilallaylizz ilk doğumum normal oldu diğer doğumum acil sezaryen oldu 1 hafta oldu tam sezaryen olalı iki doğum şeklinide yaşadım ve kesinlikle normal doğum en iyisiymiş sezaryen o kadar zormuş ki bıçak yarası sonuçta hala istediğim gibi hareket edemiyorum ama normal doğumda ertesi gün evime gidip çok rahat uyuyup evimle bebeğimle ilgilenmiştim normal doğumda herşey o an olup bitiyor ama sezaryende herşey ameliyathaneden çıkınca başlıyor
Moommyyy dogurangaplumba işte tam olarak bundan bahsediyorum normal doğum yaptığınız an acılarınız geçiyor ama serzeryanda hissetmediğimiz acıları sonradan fazlasıyla çekiyorsunuz
Beyzakeles Hilallaylizz sezeryan olmadım ama normal doğum en güzeli diyebilirim yanımda sezeryanlı vardı baya zorlandı çok şükür herşey güzeldi herkesin zor olacak diye birşey yok sağdan soldan doğum hikayesi dinlemeyin lütfen
06Canan Hilallaylizz zorunlu olmadıkça sezeryana karşıyım hele burç için sezeryan isteyenlere anlam veremiyorum ilk doğumumu normal yapmıştım ikinci gebeliğim yine normal istiyorum
Moommyyy Hilallaylizz emin ol normal doğumda ki dikiş sezeryan dikişinin yanında iğne ucu , millet neden o dikişi düşünür anlamıyorum ya 7 kat kesiyorlar insanı onu hiç düşünmüyor musunuz zorunlu olmadıkça kesinlikle normal tercih edilmeli
Hilallaylizz Moommyyy ya üstüne oturamiyorsun yok işte çok yanıyor bazıları diyor sonrasına ilişkiye girince bile o dikişler çok acıyor yıllarca cinsel hayatı etkileyen var diyorlar anlamıyorum herkes bişey söylüyor
Moommyyy Lütfen doğum şeklini sonrasını düşünerek karar verin sezeryan sonrası iyileşmek bence çok zor 10 günde iyileştim diyenlere inanmayın etkileri yıllarca sürüyor 😞 normal doğumda zor ama sonrası kolay her zorluğun bir kolaylığı vardır
dogurangaplumba Moommyyy kesinlikle öyle ben acile gieiş yaparken hep normal doğum bekledim acile girdim ultrasonla muayene olurken bebeğin nerdeyse nabzı yok gibi bişey acil sezaryen lafını duyunca narkoza gerek yoktu yani o laflar beni öldürdü
Moommyyy Hilallaylizz aldanmayın böyle şeylere benim anam 3 normal doğum yapmış hiçte öyle bi şey demiyor vallahi şimdi millet çok kibar olmuş