• Öneri
  • ÖZEL SAĞLIK SİGORTASI

1anonim benim sağlığımda gebelik yok , gebelik dahil mi yaptırdığınız poliçe ? SGK karşılıyor ise poliçe de karşılıyor sgk nın karşılamadığı tahlili sigorta da karşılamaz

Rabiul evet ben gebelik planı yaptırdım siz aile poliçesi mi kullanıyorsunuz

1anonim bir altta arkadaş güzel açıklamış, sgk Karşılıyorsa o tahlili sigortanız da karşılar yüksek ihtimalle. Mesela detaylı ultrasonu karşılamaz.

1anonim yok canım ben sigortacıyım kendimize grup poliçesi yaptık kendim Anadolu’ya gebelik ile geçiş yapacaktım sonra kararsız kaldım pek te düşünmediğim için geçmedim poliçemi yeniledim 1 ay sonra gebe kaldım 😆

1anonim tamamlayıcı saglik sigortam var ama gebeliği kapsamıyor. Diyetisyen de buna dahil. Kalan bölümlere sadece gidebiliyorum. Her testi sigorta kapsamıyor bazı testleri ücretli yaptırıyorum diğer bölümlerde de. Sigortanizin kapsamına bağlı.

Rabiul ya bu poliçe yenilenince sigortada gebelikte bekleme süresi olmuyor diyorlardı kız gerçi sen sigortacısın daha iyi bilirsin 😂

1anonim şirketten şirkete prosedür değişiyor canım Anadolu sigorta da bekleme süresi yoktu Nisan ayında bekleme süresi geldi , allianz axa Türkiye bu şirketlerde gebelik poliçeye dahil edilip 1 sene bekleme süresi var 1. Sene dolacak 2. Sene gebe kalabilirsin diyor benim poliçem axa sigortadan Anadolu’ya geçiş yapacaktım ama yapmadım 😆 pişmanmıyım biraz çünkü doktorumun kendi kliniği zaten sağlık geçmiyor onda 🤭

Rabiul Yeni değişti o zaman, ben Aralık ayında yaptırdım 1 ay bekleme süresi vardı, dediğiniz gibi her sigorta farklı ve değişiklikler olabiliyor. En iyisi poliçeyi incelemek ve sigorta danışmanına sormak.

1anonim 3 senedir allianz tamamlayıcı sağlık sigortası kullanıyorum ben, çok çok memnunum allianzdan.

littlemiddle yukarı da yazdım görmediniz sanırım Nisan ayında geldi bekleme süresi🌸

1anonim Allianz karma sigortam ve doğum paketi var. Doğum paketiniz yoksa eğer sınırsız hakkınız bile olsa gebelik muayenelerini ve bu yüzden doktorun istediği hiçbir tahlili karşılamıyor