Oğlum 5 yaşında kreşe gidiyo dogum yaptım kızım oldu oglum okuldan hastalik kaptı grip oldu durduramiyorum öpme desemde öptü ve kızıma bulaştı geçen gece hem boğazdan hemee burundan tikaninca korktum acile götürdük idrar röntgen kan bir sürü test yapıldı kanda enfeksiyon ve cikmadi herşey temiz olduğu için yatış vermediler bebeğime burnunu sık sık temizlememi söylediler o şekilde yapıyorum emme de bı sıkıntı yok çok şükür lakin emerken bazen burnundan ve ağzından bı anda fiskirarak kusuyor hemen dik tutup temizliyorum düzeliyor bu normal bı durum mu ne kadar sürede geçer fikri olan var mı? Şimdi diceksiniz 2.cocugun bilirsin diye ama ben oğlumda bu kadar kucukken bı hastalık görmedim o yüzden nasıl oluyor bilmiyorum umarım bı an önce iyileşir çok evham yapıyorum
23 günlük bebekte hırıltı ve burun tıkanıklığı
Maryhoney fışkırarak kusma iyi bir durum değil.Hırıltı var ise belki ciğerlerine inmiş olabilir grip gene bir doktora gösterin derim.Fizyolojik serum ilemi burunu temizliyorsunuz göğüs hırıltısı için balm vs kullanıyormusunuz
mervemurat16 cigerlerine bakıldı temiz çıktı . Serum fizyolojik sıkıp çekiyorum başka bişey kullanmadım
- Düzenlendi
Maryhoney benim kızımda grip oldu 3 aylıktı hırıltısı vardı mustelanın balmını kullandık sabah akşam göğüs bölgesine sürdüm.Ayrıca burnu tıkalıydı serum kullandım ve odayı nemli tuttum çünkü nem azalında burun daha tıkanıyor.Odanın belli bölgelerine cam kavonoz içine kaynar su koyup yerleştirdim doğal nem etkisi için çünkü nemlendiriciler daha kötü etkilermiş.Ayrıca başka kaba kaynar su koyup bir çay kaşığı vikis koyup üstüne ince bez ile örttüm oda vikisli koku yaptı ciğerlerini açtı.Vikisi direk sürmek önerilmiyordu bebek için bende vikisli su yaptım ama bebeğin bulunduğu yerden uzağa koydum odada 5-10 dk tutmam yetti odaya yayıldı koku
Maryhoney keşke doğumdan sonra oğlunuzu bir süre kreşe göndermeseydiniz bebeğiniz toparlanana kadar. Zorunlu eğitim değil sonuçta.
mervemurat16 yenidoganda mustela balmi olur mu ki kullansam
Momofelisa göndermek istemedik ama kendisi çok ağladı gitmek istiyorum diye o yüzden yolladık
Maryhoney yenidoğana uygun biz doktor tavsiyesi ile kullandık