Benim de aynı şekilde kalınlaşmam vardı, adet olacakmışım gibi ağrı şikayetiyle gitmiştim doktor erken gebelik belirtisi olabilir dedi beklemekten başka çare yok Bat 5 şu an bakalım ne olacak

8 gün sonra

Benimde adetime 10 gün var test yapmistim silik çıktı doktor gittim kasık ağrılarım vardı doktor rahimde kalinlasma var dedi kan bakti ama negatif cikti kızlar sizde son durum ne

Canannndvrz merhaba, 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim❤️ Şükürler olsun henüz 4 haftalık daha çok yeni

merveturann sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun çokk sevindimm. Darısı bana inşallahhh. Bana da doktorum 10 gün varken rahim kalınlaştı dedi. Bat 2 bekliyorum hiç test yapmadım daha

Hgergy normalde adete yakın rahim kalinlasmiyor mu ben öyle biliyorum yani bende doktora gitmiştim adete 3-4 gün vardı rahmin kalınlaşmış adetin yaklaşmış dedi canım

Gamzeee_ benim bunu söylediğinde 10 günden fazla vardı. 12 gün hatta

merveturann benmde reglime 9-10 gün var ama belirti bel agrısı kasık gibi sizdr ne belirti vardı herkes bu belirti erken diyolar kafaya taktm

Cisem21 merhaba, benim reglim bittikten yaklaşık 15 gün sonra sanki regli olacakmışım gibi hafif adet sancım vardı ara ara, akıntım devam etti ve idrarımda farklı bir koku farkettim ki normalde 2.5-3 litre su içerim ve asla bu durumu yaşamam. Rüyamda da gördüm hamile olduğumu, hissetmiştim. Tek tavsiyem adet gününüzün geçmesini bekleyin ve öyle test yapın kendinizi strese sokmayın ❤️