Merhaba, dün doktora gittim miyom var demişti. Ayrıca rahim kalınlaşmış hamile olabilirsin dedi test yaptı ama sonucu <0.6 çıktı. Adete daha 10 gün var, hamile değilsem neden kalınlaşmış olabilir ya da 10 gün kala hamilelikten dolayı kalınlaşır mı
Adete 10 gün kala rahimde kalınlaşma
Benim de aynı şekilde kalınlaşmam vardı, adet olacakmışım gibi ağrı şikayetiyle gitmiştim doktor erken gebelik belirtisi olabilir dedi beklemekten başka çare yok Bat 5 şu an bakalım ne olacak
merveturann doktora gittiğinde adete kaç gün vardı
Hgergy 10 gün vardı
merveturann hayırlı haber alırsın insallah ❤
Benimde adetime 10 gün var test yapmistim silik çıktı doktor gittim kasık ağrılarım vardı doktor rahimde kalinlasma var dedi kan bakti ama negatif cikti kızlar sizde son durum ne
merveturann acaba naptiniz hala aynımı belirtiler
Canannndvrz merhaba, 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim❤️ Şükürler olsun henüz 4 haftalık daha çok yeni
Hgergy teşekkür ederim, hamile olduğumu öğrendim❤️
merveturann sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun çokk sevindimm. Darısı bana inşallahhh. Bana da doktorum 10 gün varken rahim kalınlaştı dedi. Bat 2 bekliyorum hiç test yapmadım daha
Hgergy amin çok teşekkür ederim size de nasip olsun inşallah 🙏🏻🧿❤️
merveturann merhaba bişey soranlrmym
merveturann benmde reglime 9-10 gün var ama belirti bel agrısı kasık gibi sizdr ne belirti vardı herkes bu belirti erken diyolar kafaya taktm
merveturann beta kaç çıktı. Gözünüz aydın 🥰
Hatice5855 teşekkür ederim 🙏🏻 beta salı 233 cuma yani bugün 1441